Ανοιχτοί και ασφαλείς τον χειμώνα οι δρόμοι προς το Χιονοδρομικό Μαινάλου

Ανοιχτοί και ασφαλείς τον χειμώνα οι δρόμοι προς το Χιονοδρομικό Μαινάλου

Νοέμβριος 23, 2017 - 10:49
0 σχόλια

Πίστωση 24.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση από τον Δήμο Τρίπολης

Τέλη Νοεμβρίου και ο δήμαρχος Τρίπολης ενέκρινε την απευθείας ανάθεση ποσού 24.000 ευρώ για να παραμέινουν ασφαλείς και ανοιχτοί οι δρόμοι που οδηγούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, το οποίο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση με Αρ. Πρωτ.:54377 (δείτε ΕΔΩ) «Έγκριση μελέτης και απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας: Αποχιονισμός και αντιπαγετική προστασία οδών πρόσβασης για το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου», το συνολικό ποσό για τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι 24.000 ευρώ με ΦΠΑ και από αυτά 9.151,60 ευρώ θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του 2017 και τα υπόλοιπα 14.848 ευρώ θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του 2018.

Όλα έτοιμα, λοιπόν, για να ξεκινήσει η χειμερινή σεζόν στο Μαίναλο. Το μόνο που λείπει, είναι το χιόνι, που με τα χρόνια επισκέπτεται την Αρκαδία όλο και πιο αργά μέσα στον χειμώνα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.