Επικαιρότητα

Latest

Με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος δήμαρχος ο Δημήτρης Παυλής

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής στις εκλογές του Μαΐου θα έχει και επίσημα τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Χθες το βράδυ τα μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας πραγματοποίησαν συνεδρίαση στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας η Αλειφέρη

Την υποψηφιότητα της για το Δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε σήμερα η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Μαρία Αλειφέρη

ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Περισσότερα

Τοποθετήθηκαν Υποδιευθυντές σε Γυμνάσια και Λύκεια της Αρκαδίας

Μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος πλήρωσης θέσεως Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Αρκαδίας, με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας ορίζονται και τοποθετούνται οι υποδιευθυντές σε σχολεία της Αρκαδίας.

Περισσότερα

Devero: Νόστιμα φαγητά, γρήγορο delivery

Το αγαπημένο «Devero All Day Coffee and Lunch» προσφέρει ξεχωριστές και ποιοτικές επιλογές γεύσεων από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του.

Τώρα φέρνει όλες τις μοναδικές γεύσεις, γλυκές και αλμυρές, και στο σπίτι σας.

Περισσότερα

Νέο video clip για τους Salto Mortale

Οι Salto Mortale κυκλοφορούν το πρώτο τους επίσημο video clip για το κομμάτι (απο)σύνθεση μέσα από το debut LP τους με τίτλο «Ατελές το ον».

Περισσότερα

Επίσκεψη σπουδαστών από το Ashinart στον υγρότοπο Μουστού

Ομάδα 25 σπουδαστών από τον αστικό μη κερδοσκοποκό φορέα πολιτισμού & τεχνών Ashinart (Non Profit Social School Of Arts) από την Αθήνα πραγματοποίησε φωτοεκδρομή στη λιμνοθάλασσα του Μουστού, το πρωί της Κυριακής 11 Νοεμβρίου 2018.

Περισσότερα

Έκτακτο επίδομα 400 ευρώ σε ανέργους

Το έκτακτο επίδομα νεανικής αλληλεγγύης που θα απευθύνεται σε μη ανέργους του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 έως 24 ετών που δεν παίρνουν επίδομα ανεργίας θα δοθεί από το κοινωνικό μέρισμα που θα μοιράσει η κυβέρνηση.

Περισσότερα

Εντοπίστηκε παράνομη παγίδευση αγριόχοιρων στο Ροεινό

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ.κ. Φούτρης Νικόλαος, Καρπούζος Ιωάννης και Ξυδιάς Εμμανουήλ, δέχτηκαν καταγγελία ότι στη θέση ‘Πάπενα’ του Δ.Δ.

Περισσότερα

Αραχωβίτης: Eίμαστε σε καλό δρόμο με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο κρασί

Τα κρίσιμα και άμεσης προτεραιότητα θέματα που απασχολούν τους συνεταιρισμούς και τους αμπελουργούς της χώρας συζήτησε με την Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ.

Περισσότερα

Σελίδες