Επικαιρότητα

Latest

Ξενάγηση ομάδας επισκεπτών από Αθήνα στην Καστάνιτσα

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ομάδα επισκεπτών από την Αθήνα επισκέφθηκαν τον παραδοσιακό οικισμό της Καστάνιτσας.

Περισσότερα

Ηλεκτρονικά σε 12 δόσεις όλες οι οφειλές στην Εφορία

Από τις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική εφαρμογή του TAXISnet μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για να υπαχθούν στην πάγια ρύθμιση εξόφλησης των οφειλών τους προτο

Περισσότερα

Πάνω από τα 313 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος

Στα 313,524 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος το γ' τρίμηνο πέρυσι από 311,340 δισ. ευρώ το γ' τρίμηνο 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ  για τους τριμηνιαίους μη χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς της Γενικής Κυβέρνησης.

Περισσότερα

Ξεκινάει άμεσα το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων για την παρουσίαση των προγραμμάτων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε περιοχές της Αρκαδίας.

Περισσότερα

Μνημόσυνο για τους πεσόντες της μάχης του Λεωνιδίου (pics,vid)

Τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής 21ης Ιανουαρίου 2018 στον Μύλο Μανωλάκη στο Λεωνίδιο, το ετήσιο μνημόσυνο εις μνήμη των πεσόντων κατά την ιστορική Μάχη του Λεωνιδίου την 21η Ιανουαρίου 1949.
Περισσότερα

Ιερώνυμος: Μόνο 9 από τους 82 Ιεράρχες συμμετείχαν στο συλλαλητήριο

Με την παρατήρηση ότι από τους 82 ιεράρχες που μετέχουν στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο το «παρών» στο συλλαλητήριο της Κυριακής έδωσαν μόνο 9 ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τοποθετήθηκε για την παρουσία ιεραρχών στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Περισσότερα

Η απάντηση της ΕΡΤ για την κάλυψη του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη

«Η ΕΡΤ κάλυψε χθες και σήμερα ειδησεογραφικά το συλλαλητήριο, με εκτενή ρεπορτάζ που μετάδωσαν όλα τα δελτία και οι ενημερωτικές εκπομπές της, ακριβώς όπως γίνεται παγίως για την κάλυψη κάθε κινητοποίησης», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ αναφορ

Περισσότερα

Οι διαιτητές των ημιτελικών του Κυπέλλου Αρκαδίας

Ορίσθηκαν από την ΕΠΣ Αρκαδίας οι διαιτητές των πρώτων αναμετρήσεων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας στα παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου σε Τρίπολη και Άστρος.

Περισσότερα

Kοπή πίτας 2018 ΜΤΒ Αρκαδιας⁩

Την Κυριακή 21/01/2018 και ώρα 06:00μμ, έγινε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου μας, Μ.Τ.Β ARCADIAS

Περισσότερα

Σελίδες