Ζωοτροφές στους κτηνοτρόφους της καμένης Φαλαισίας (photos&video)

Ζωοτροφές στους κτηνοτρόφους της καμένης Φαλαισίας (photos&video)

Σεπτέμβριος 27, 2012 - 13:08
1 σχόλια

Με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και σε συνεργασία με την ΕΑΣ Αρκαδίας
Τριακόσια (300) σακιά με καλαμπόκι φορτώθηκαν πριν λίγη ώρα στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας με προορισμό τους κτηνοτρόφους της Φαλαισίας που επλήγησαν από τις φωτιές του Αυγούστου. Η πρωτοβουλία ανήκει στον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννακούρας κάποια παράπονα που γνωστοποιήθηκαν από τους κτηνοτρόφους οφείλονται στην καθυστέρηση αποστολής των ζωοτροφών, αφού ούτως ή άλλως είχαν προγραμματίσει να στείλουν ζωοτροφές παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντίστοιχος κωδικός για τέτοια δαπάνη.Η αποστολή των ζωοτροφών γίνεται με πίστωση από πλευράς αντιπεριφέρειας Αρκαδίας, ενώ και η Ένωση σύμφωνα με όσα ανέφερε και οι διευθυντής της Παναγιώτης Κατσικερός αποστέλει δύο τόννους - προσφορά.
Τα σακιά με καλαμπόκια θα διατεθούν σε 4 κτηνοτρόφους της περιοχής και συγκεκριμένα των χωριών Λεοντάρι, Βουτσαρά, Σουλάρι και Φαλαισία, ενώ αν απαιτηθεί θα προσπαθήσουν εκ νέου να ανταποκριθούν και να στείλουν και άλλες ποσότητες ζωοτροφών.
Ε.Τ.

Video: 

youtube://v/k8PMDDFG7Zs


Υπάρχει 1 Σχόλιο

1ον. 300Σακκια * 40κιλα = 12000κιλα οχι 16000κιλα 2ον. Η ένωση ειναι των συνεταιρισμος των αγροτων αυτο θα ελειπε να μην βοηθούσε. 3ον. Το 2007 η τιμη που ειχε δώσει η ενωση στον διαγωνισμο της νομαρχιας ηταν μεγαλύτερη απο των ιδιωτών.Ελπίζω και τώρα να πηραν προσφορές και να μην πήγε απευθειας ανάθεση.