«Ζωντανός» για την παραμονή ο Αρκαδικός (vid)

«Ζωντανός» για την παραμονή ο Αρκαδικός (vid)

Φεβρουάριος 17, 2019 - 20:34
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός πήρε μεγάλη νίκη στον πρώτο από τους τελικούς που έχει μπροστά του επικρατώντας το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με 68-58 του Άτλα για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο ΣΕΦΑ γνώριζε πως δεν είχε περιθώρια απώλειας με τους παίχτες του Παναγιώτη Γεωργακόπουλου να μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια βγάζοντας τεράστια ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα.

Μάλιστα ο Αρκαδικός έφθασε πολύ κοντά στον να πάρει το μάξιμουμ από το παιχνίδι που ήταν το να καλύψει την διαφορά τον 17 πόντων από την ήττα του στον πρώτο γύρο στην Μεσσηνία ωστόσο δεν τα κατάφερε με την νίκη πάντως να έχει τεράστια σημασία ενόψει της συνέχειας.

Από την αρχή του αγώνα ο Αρκαδικός ήταν κυρίαρχος έχοντας σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση χτίζοντας σταδιακά μεγάλες διαφορές που του επέτρεψαν να ακουμπήσει την ολική ανατροπή στο κομμάτι του goal average της διαφοράς από τον πρώτο αγώνα.

Η νίκη αυτή για τον ΣΕΦΑ αποτελεί ουσιαστικά εφαλτήριο για την συνέχεια και αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά στον τομέα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης με τον Αρκαδικό να δηλώνει παρών για να φθάσει στον στόχο της παραμονής.

Δεκάλεπτα: 17-9, 38-32, 55-42, 68-58.

Αρκαδικός: Χωματάς 8 (2), Βερβαινιώτης 3 (1), Αλεξόπουλος 8 (1), Παππάς 11 (2), Στρατόπουλος 4, Καψιώτης 2, Τσιράκης, Μικρός 28 (1), Γκέκας, Κουτσουμπός 2, Πασπάτης, Κουλουράς 2.

Άτλας: Χαραλαμπόπουλος, Σπάης, Δελφάκης 11 (1), Παναγιωτόπουλος 10 (1), Παυλόπουλος 25, Σαρρής, Μανιατάκος 2, Λουκάς 2, Μαράντος 6, Γιατράκος 2.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αρκαδικός-Άτλας 68-58


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.