Ζωντανή Μετάδοση – Συλλαλητήριο ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Ζωντανή Μετάδοση – Συλλαλητήριο ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Δεκέμβριος 06, 2017 - 12:40
8 σχόλια

Σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 12.00, θα γίνει στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης συλλαλητήριο ενάντια στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ.

Δείτε το συλλαλητήριο σε ζωντανή μετάδοση ΕΔΩ.

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)

 


8 Σχόλια

Ιδιωτικοποιηση παντου.Δε μπορει να πληρωνουμε ρευμα στη πηγη που χει τη πρωτογενη παραγωγη πιο ακριβα απο ιδιωτικες εταιρειες που την αγοραζουν απ αυτη.

Τι τη πέρασες τη παραγωγή ρεύματος, μήλα πιλαφά ή ελαιόλαδο; Άκου στη πηγή! Όλοι οι άσχετοι!

Οι μπαρούφες που γραφεις ειναι όντως no limits !! Θα δεις την γλυκά μολις πουληθεί, που θα πληρώνεις το ρεύμα οπως οι ΕΛΒΕΤΟΙ, με μισθό Βουλγάρων που θα παιρνεις

@02:04 - Πλέον δεν υπάρχει επιλογή. Η ΔΕΗ έχει χρεοκοπήσει. Δυστυχώς είναι αργά για δάκρυα Στέλλα. Αυτή η συζήτηση θα μπορούσε να γίνει την δεκαετία του '90. Τότε όμως τους ένοιαζε μόνο να κατεβάζουν τους διακόπτες για να πάρουν αυξήσεις. Τώρα έχουμε μια χρεοκοπημένη εταιρεία που προσπαθούμε να αποφύγουμε την πλήρη κατάρρευσή της. Η ευθύνη ανήκει στον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού δημόσιου. Με την μονιμότητα σαν ευαγγέλιο λογικό είναι το μπάχαλο. Οι συμβασιούχοι τώρα, τι να σώσουν; Έχει ψοφήσει ήδη η αγελάδα εδώ και καιρό. Βολεύτηκαν οι παλιοί και θα πληρώσουμε οι επόμενοι...

ΠΑΥΛΟ οπαδε του ΚΟΥΛΗ καμια δουλεια δεν εχεις να κανεις ;;;Εμμονή ιδέα σου εχει γίνει το portal και κανεις προεκλογική εκστρατεία του ΚΟΥΛΗ ;Αντε να βρεις καμια γυναικα και άσε το πληκτρολόγιο γιατι χλωμό σε κόβω !!

Έτσι είναι τα πράγματα. Ο Παύλος & οι υπόλοιποι νέο-φιλελεύθεροι εντός & εκτός πολης πρώτα έβαλαν τα “δικά” τους παιδιά & τους “δικούς” τους διευθυντές, την διέλυσαν & τώρα την ξεπουλάνε όλοι αυτοί οι σοβαροί & οι αγνοί. Ξεπουλάνε τη περιουσία του Ελληνικού λαούς γιατί έτσι γουστάρουν! Αν ψάχνετε λογική σε όλα αυτά, άδικα ψάχνετε. Είπαμε, πάνω από τους ανθρώπους το Κέρδος! Τα αποτελέσματα & αυτού του μέτρου (ειδικά για τη πόλη μας, για όσους έχουν συναίσθηση της οικονομικής καταστροφής που επέλθει στη Τρίπολη και όχι μόνο) θα είναι όπως όλα τα προηγούμενα νεοφιλελεύθερα μέτρα... καταστροφικά!

Την προδοσία όλοι αγάπησαν, αλλά τον προδότη κανένας ο νοών νοεί το! αφιερωμένο σε όλους που προσπαθούν να καταστρέψουν την ΔΕΗ, για να πουληθεί όσο-όσο σε καρχαρίες που περιμένουν να την φάνε και εμείς μετά να κλαίμε με μαύρο δάκρυ!

Μονο ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ θα μας φέρει μοντέλα στην Τρίπολη για να παντρευτούν οι εργένηδες τριπολιτσιωτες !Με εμένα πρώτο και καλύτερο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.