Ζωντανές μεταδόσεις αγώνων Champions League μέσα από το Facebook

Ζωντανές μεταδόσεις αγώνων Champions League μέσα από το Facebook

Ιούνιος 29, 2017 - 19:35
0 σχόλια

Εκτός από την παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου, το Facebook θέλει να μεταδίδει ζωντανά και αθλητικά γεγονότα όπως είναι οι αγώνες του Champions League

Μετά την ανακοίνωση του Facebook ότι δοκιμάζει την on demand υπηρεσία video streaming σε μερικούς χρήστες αλλά και την παραγωγή δικών του εκπομπών σε συνεργασία με μεγάλα δίκτυα, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο θέλει να μπορεί να προσφέρει στους χρήστες εκτός από αυτό και ζωντανές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων σε όλο τον κόσμο.

Η αρχή έγινε με την συμφωνία που έκλεισε με το δίκτυο Fox Sports για την άδεια ζωντανής μετάδοσης αγώνων του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ενώ παράλληλα το Facebook έχει κλείσει και συμφωνίες με την Univision για την ζωντανή μετάδοση αγώνων της Μεξικάνικου πρωταθλήματος αλλά και με το MLS για τη μετάδοση αγώνων του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Για την ώρα η υπηρεσία live streaming θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες του Facebook στις ΗΠΑ και θα γίνεται από τις επίσημες σελίδες στο Facebook των εταιριών.

(ΠΗΓΗ: newsit.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.