Το ζήτημα του Κέντρου Κοινότητας έθιξε στο ΔΣ Τρίπολης ο Κ. Τζιούμης

Το ζήτημα του Κέντρου Κοινότητας έθιξε στο ΔΣ Τρίπολης ο Κ. Τζιούμης

Μάιος 17, 2017 - 17:40
14 σχόλια

Ο κ. Τζιούμης λαμβάνοντας τον λόγο στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τετάρτη 17 Μαΐου έθιξε το θέμα του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΤ και της βιωσιμότητάς του. Ακόμα, μίλησε για το Κέντρο Κοινότητας. λέγοντας ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του η Τρίπολη δεν εντάχθηκε σε αυτό το πρόγραμμα.

«Δυστυχώς δεν ενταχθήκαμε και οι πολίτες μας θα στερηθεί μίας δομής που πραγματικά την είχαν ανάγκη»

Ο κ. Παυλής απάντησε ότι σε 12 Περιφέρειες τα κέντρα κοινότητας τα έχουν οι Δήμοι, ενώ στην Πελοπόννησο όχι.

Μου ζητήθηκε να μην επιμείνω σε δυο κινητές μονάδες γιατί οι ωφελούμενοι δεν θα είναι πάνω από 300 άτομα.

«Αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθούν κάποιες συζητήσεις και αν υπάρχει θετικό πρόσημο, θα προχωρήσουμε στα κέντρα κοινότητας» είπε, τέλος, ο δήμαρχος.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Μακάρι να είχαμε την Διοίκηση που ασκούσε ο Τζιούμης μεγάλε.... πάρε τον Παυλή τώρα και βολέψου... στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα που λέει και ο σοφός λαός... μακάρι να είχαμε βγάλει τον Κώστα Δήμαρχο!

Nick το σύστημα ΠΑΣΟΚ δυστυχώς επέβαλε στον Τζιούμη τη δεύτερη Κυριακή να στηρίξει Παυλή,όπερ και εγένετο .Φυσικά όχι ότι ο Σμυρνιώτης ήταν καλλίτερος,απεναντίας πολυ χειρότερος.Πάντως ο κόσμος ξύπνησε και δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από δαύτους.

Πάλι ο Κωστάκης ο Τζιούμης συνελήφθη κοιμώμενος αφού τώρα κατάλαβε ότι θα χαθεί το Κέντρο Κοινότητας. Όταν ο Σμυρνιώτης το έλεγε στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν ενάμισυ μήνα ο Κώστής "πέταγε αετό" για να μη στενοχωρήσει τον Παυλή.

Από πού ξεφύτρωσε ο Γιαννάκης;Αλλο και τούτο πάλι .όχι ρε παιδιά δεν έχει πισογυρίσματα η ιστορία.Καλά κααααθεεετεεε εκεί πού κάθετε.

Το κάθετε με "αι" εκτός και αν εννοείς ότι πάντα θα "κάθεστε" εκεί που είσθε εσείς που μας φιρτώσατε τον Μήτσο!!!

Το Μήτσο ο Σμυρνιώτης μας τον φόρτωσε .Βάλε το μυαλουδάκι σου να δουλέψει και βγάλε συμπέρασμα.Ας μην επανερχόμαστε στα ίδια.Ο ίδιος τα λάθη του και οι υποτιθέμενοι δικοί του μας τον εδραίωσαν το Μήτσο.

Πολλά τα γέλια με την "αντιπολίτευση" που ασκεί ο Τζιούμης στο Μήτσο. Τώρα φταίει ο Σμυρνιώτης που έπρεπε να κερδίσει τον Παυλή ενώ εσείς συμπράττατε ανοιχτά μαζί του για να κυριαρχήσετε στον κεντραριστερό χώρο στις εκλογές του 2019 θεωρώντας οτι ο Σμυρνιώτης δεν χάνει. Αλλά οι σχεδιασμοί του Παρά απέτυχαν οπότε θα κξαναδώσετε μάχη για την τρίτη θέση και στις επόμενες εκλογές.

Γέλια πολλά!!!!Ο Σμυρνιώτης θα βγει πρώτος;Ούτε τους δικούς του δεν μπόρεσε να κουμαντάρει.Τη δεύτερη Κυριακη του λακίσανε οι δικοί του (δεξιοί) καθώς και οι υποψήψιοί του.(βλ.αποτελέσματα δικά του της πρώτης Κυριακής και σύγκρινέ τα με της δεύτερης κι άσε τις κινήσεις των άλλων πώς και τί.......

Aνωνυμος 20;40 Ησουν μπροστά ρε φίλε όταν το ΠΑΣΟΚ επέβαλε στον Τζιούμη να ψηφίσει Μήτσο; άντε μην τρελλαθούμε κιόλας.Πού βρισκόμαστε στην εποχή των κομματάρχηδων που χτυπούσαν πορτες ;Τί τον περάσατε τον κόσμο;

@16:08 - Πλάκα μας κάνεις; Δεν θυμάσαι τον Τζιούμη στην τελευταία ομιλία του Παυλή; Κάνεις ότι δεν ξέρεις ότι στήριξε όλη η παράταξη του Τζιούμη φανατικά Παυλή την δεύτερη Κυριακή; Η πόλη χαντακώθηκε για 5 χρόνια με αυτά τα καμώματα. Στις δημοτικές εκλογές μετράνε οι λεπτομέρειες. Όσοι ψήφισαν Παυλή είναι υπεύθυνοι για το χαντάκωμα της πόλης που βιώνουμε μέχρι σήμερα και πολύ φοβάμαι ότι θα βιώνουμε και για το υπόλοιπο της θητείας του.

Παύλο τώρα μας έπεισες.Με κατι τέτοιες μπούρδες φουσκώσατε το Γιαννάκη και πήραν τα μυαλά του αέρα και αγνόησε πολλούς συντρόοφους του με τα ανόητα παιχνίδια σε βαρος ορισμένων υποψηφίων του (έδινε γραμμή ποιους να προτιμήσουν οι ψηφοφόροι λες και τρώγανε κουτόχορτο και δεν θα τα μαθαίνανε).

Γελοίοι ο κόσμος ψηφίζει και δεν τον καθοδηγεί ούτε ο Τζιούμης ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε κανένας. Ο Γιαννάκης έχασε γιατί ήταν άχρηστος τώρα θα χάσει κι ο Παυλής γιατί είναι χειρότερος. Τέλεια και παύλα

Anonumous 14:23 Πέστα χρυσόστομε!!!!Σωστός χτύπησες διάνα ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.