Ζητείται λογιστής στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Ζητείται λογιστής στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Απρίλιος 25, 2017 - 20:25
0 σχόλια

Το Ν.Π.Ι.Δ. «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Βόρειας Κυνουρίας», ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ., προτίθεται να αναθέσει σε λογιστή ή λογιστικό γραφείο, την εκτέλεση εργασίας με αντικείμενο την παροχή λογιστικών υπηρεσιών, για ένα έτος.

Ο λογιστής θα αναλάβει:

1) να κατευθύνει και να παρακολουθεί την εφαρμογή του όλου λογιστικού συστήματος της επιχείρησης.

2) να τηρεί τα φορολογικά βιβλία και στοιχεία που προβλέπονται στον Κώδικα Φορολογικών Βιβλίων και Στοιχείων, μηχανογραφικά, χειρόγραφα ή μεικτά.

3) να αναλύει την οικονομική πράξη, τη λογιστική διατύπωση αυτής και τη καταχώρηση της ανάλογης εγγραφής στο ανάλογο ημερολόγιο ή και μία από τις ενέργειες αυτές όπου υπάρχει κατανομή της εργασίας,

4) να συντάσσει φορολογικές δηλώσεις και έντυπα αυτών

5) να εκδίδει τις μισθοδοτικές καταστάσεις των εργαζομένων στην επιχείρηση και να προβαίνει στην πληρωμή τους σύμφωνα με την ισχύουσα κάθε φορά νομοθεσία και τους κανονισμούς της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ.

6) να φροντίζει για την εμπρόθεσμη και νόμιμη καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων της επιχείρησης, στο Ι.Κ.Α.

7) να εκδίδει τα σχετικά παραστατικά για την πληρωμή εξωτερικών συνεργατών της επιχείρησης.

8) να εκδίδει τα σχετικά παραστατικά για την πληρωμή των προμηθειών της επιχείρησης.

9) να αναρτά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα εντάλματα και τις αποφάσεις που θα χρειαστούν. 10) να αναρτά στο ΚΗΜΔΗΣ τα πρωτογενές αιτήματα, τις αποφάσεις, τις συμβάσεις και τα εντάλματα, που θα χρειαστούν.

11) να συντάσσει και να αναρτά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ τον προϋπολογισμό και των ισολογισμό της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ.

12) να συγκεντρώνει και να παραδίδει εγκαίρως στον αρμόδιο υπάλληλο της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, όλα τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης προκειμένου να γίνεται ορθά η ενημέρωση της οικονομικής βάσης δεδομένων που τηρείται στο Υπουργείο εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

13) να απογράφει το προσωπικό της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ., στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

14) να κατατάσσει το προσωπικό της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ., στα αντίστοιχα κάθε φορά μισθολογικά κλιμάκια.

15) να παρευρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας όταν συζητείται θέμα σχετικό με τα οικονομικά της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ.

16) να εκπροσωπεί την επιχείρηση για θέματα σχετικά με λογιστικές εργασίες προς τις αρμόδιες δημόσιες αρχές (ΔΟΥ, ΟΑΕΔ, κλπ)

17) να εκπροσωπεί την επιχείρηση μαζί με την Πρόεδρό της, στους ασφαλιστικούς οργανισμούς, για την επίλυση ασφαλιστικών θεμάτων.

18) να τηρεί αρχείο έντυπης και ηλεκτρονικής μορφής, των λογιστικών εγγράφων και των λογιστικών βιβλίων της επιχείρησης.

19) να διεκπεραιώνει κάθε λογιστική, φορολογική ή φοροτεχνική εργασία που αφορά στη λειτουργία της επιχείρησης που απορρέουν από τη σχετική νομοθεσία.

20) να παραδίδει το ισοζύγιο των οικονομικών πράξεων της επιχείρησης προς ενημέρωση του Δ.Σ. της.

21) να γνωρίζει τη νομοθεσία που διέπει τις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις (4412/2016, Π.Δ. 80/2016, 3852/2010, 3463/2006, κ.λ.π.)

Βασικές προϋποθέσεις για την παραπάνω ανάθεση είναι ο υποψήφιος:

  •  Να είναι απόφοιτος οικονομικών επιστημών Π.Ε.
  •  Να είναι απόφοιτος μεταπτυχιακού σχετικό με την επιστήμη της χρηματοοικονομικής.
  •  Να είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας επιπέδου C2.
  •  Να έχει αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέματα (οικονομικά – προσωπικού, κ.λ.π.), που άπτονται σε Κοινωφελείς Επιχειρήσεις Δήμου, με θέματα σχετικά με το αντικείμενο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ., τουλάχιστον 18 μήνες.
  •  Να διατηρεί την επιχείρησή του ή παράρτημά της, στην έδρα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στο Άστρος, με ημερομηνία έναρξης πριν τις 24/4/2017.
  •  Να παρέχει προσωπική καθημερινή παρουσία στη ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ., τουλάχιστον 5 ώρες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν σχετική Υ.Δ., στην οποία να βεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει αποκλεισμός από τη δυνατότητα συμμετοχής στις δημόσιες συμβάσεις, σύμφωνα με τα άρθρα 73 και 74 του Ν. 4412/2016, και να καταθέσουν κλειστές οικονομικές προσφορές που θα τις υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, για την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Τ.Κ. 22001, Άστρος, υπόψη κας. Κούβαλη Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 2755023821).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις Υ.Δ. τους και τις προσφορές τους, από 26/4/2017 ημέρα Τετάρτη μέχρι και την 2/5/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.