Ζησόπουλος: Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο

Ζησόπουλος: Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο

Αύγουστος 20, 2014 - 15:47
0 σχόλια

Ο Γιώργος Ζησόπουλος μιλάει σήμερα για τον πρώτο αγώνα του Αστέρα με την Ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πλαίσια των πλευ-οφ του EUROPA LEAGUE την Πέμπτη (21.15), περνώντας το μήνυμα στους φίλους της ομάδας πώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο και πώς σε αυτή την προσπάθεια οι φίλαθλοι πρέπει να δώσουν βροντερό παρόν μεταφέροντας τον ενθουσιασμό τους από την κερκίδα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνας ποδοσφαιριστή του Αστέρα έχουν ως εξής:

«Το παιχνίδι με την Μακάμπι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου όμως δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά έργα την ώρα του αγώνα. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν για γκολ και να σκοράρουμε, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε έξυπνα και στην άμυνα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο, για να κάνουμε περήφανους όλους τους φίλους της ομάδας.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε και τη συμπαράσταση του κόσμου, που πρέπει να γεμίσει το γήπεδο μεταφέροντας μας τον ενθουσιασμό του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.