Ζημιές και διαφυγόντα κέρδη για τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας (video)

Ζημιές και διαφυγόντα κέρδη για τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας (video)

Ιούνιος 27, 2011 - 15:36
1 σχόλια

- Οι διακοπές ρεύματος πλήττουν τις επιχειρήσεις που δεν αποκλείουν λήψη άλλων μέτρων

  Ζήτημα και μάλιστα μέγα προκύπτει στην Αρκαδία από τις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Οι διακοπές είναι καθημερινές και αγγίζουν τις 2 ώρες. Πολλοί καταναλωτές έχουν ήδη αντιδράσει αφού το πρόγραμμα το οποίο δίνεται στην δημοσιότητα δεν τηρείται με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προγραμματίσουν τις δουλειές τους. Μεγαλύτερο ζήτημα προκύπτει για τις επιχειρήσεις οι πολλές από τις οποίες έχουν υποστεί ζημιές

τόσο σε μηχανήματα όσο και σε πελάτες. Το επιμελητήριο Αρκαδίας με παρέμβαση του προέδρου του ζητά από τους συνδικαλιστές να δουν με πρόσωπο κοινωνικό τις συνέπειες αυτές υπογραμμίζοντας πως υπάρχει κατανόηση για τα αιτήματα των απεργιών, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τα όσα καταγράφονται ως συνέπεια των κινητοποιήσεων και πλήττουν άλλους κλάδους. «Τις τελευταίες μέρες έχουμε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα από την απεργία της  ΔΕΗ . Υπάρχει ζήτημα με το ρεύμα που κόβεται συχνά, σε διαστήματα τα οποία δεν μπορεί να ξέρει κάποιος. Αποτέλεσμα αυτού είναι να υφίστανται ζημιές διάφορα μηχανήματα και να υπάρχουν και διαφυγόντα κέρδη για τις επιχειρήσεις. Πολλοί επιχειρηματίες του νομού διαμαρτύρονται αφού δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Κατανοούμε τον αγώνα των συνδικαλιστών κ δεν είναι σωστό να βρεθούμε αντιμέτωποι. Όμως πρέπει να το δούνε το ζήτημα αυτό. Συμφωνώ και εγώ πως δεν είναι δυνατόν να πουληθεί το 17% για 400 εκ ευρώ. Είναι στα όρια του σκανδάλου. Αλλά και οι επιχειρήσεις δεν έχουν την πολυτέλεια να χάνουν πελάτες και να παθαίνουν  ζημιές. Να το δουν θα παρακαλούσα με βλέμμα κοινωνικό για να μην μας αναγκάσουν να κάνουμε άλλου τύπου κινήσεις που δεν θα το θέλαμε».

X.T
 

Video: 

youtube://v/3yA5jO5x2TI


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλό είναι να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, καλό είναι όμως να ιδιωτικοποιήσουν ένα μέρος για να αρχίζουν να τρίζουν οι καρέκλες ορισμένων βυσμάτων που νομίζουν ότι είναι μαγαζάκι τους. Ότι είναι ξεπούλημα συμφωνώ αλλά αυτοί είναι οι νόμοι της αγοράς. Όταν έχεις ανάγκη ξεπουλάς. Αυτά έπρεπε να έχουν γίνει χρόνια πριν αλλά κάποιοι ήταν αντίθετοι γιατί ήθελαν να συνεχίσουν να τρώνε και διορίζουν κόσμο. Αυτά πληρώνουν και οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, που αρκετοί είναι βύσματα, και οι επιχειρήσεις.