Α. Ζήκος : Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε την Παρτιζάν (video)

Α. Ζήκος : Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε την Παρτιζάν (video)

Οκτώβριος 01, 2014 - 20:26
0 σχόλια

Στην συνέντευξη τύπου λίγες ώρες πριν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ ο κ. Ανδρέας Ζήκος βοηθός προπονητή και άμεσως συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη τόνισε πως η ομάδα του σέβεται αλλά δεν φοβάται τον αντίπαλο και πως ο Αστέρας έχει αποκλείσει μέχρι τώρα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ και θα κυνηγήσει το “όνειρο” της πρόκρισης αν του δοθεί η ευκαιρία. Για τον Κουρμπέλη δήλωσε πως στις προπονήσεις που έγιναν μέσα στην εβδομάδα φάνηκε ανέντιμος και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Ζήκος στην Συνέντευξη Τύπου:

 “Θέλω να  καλωσορίσω  την ομάδα της Παρτιζάν. Ο Αστέρας ξεκίνησε το ευρωπαϊκό του ταξίδι τα προηγούμενα χρόνια. Τις προηγούμενες  χρονιές πέρασε τα σύνορα αλλά αυτήν την χρόνια δεν αρκείτε να έχει απλά μια συμμέτοχη  στα προκριματικά ή στους ομίλους. Πρέπει να έχει ένα χαρακτήρα και δεν αρκούν μόνο τα αποτελέσματα αλλά και πως έρχονται. Ο Αστέρας μέχρι τώρα έχει αποκλείσει μεγάλα κλαμπ. Αύριο ο Αστέρας θα δείξει αυτόν τον χαρακτήρα. Παίζουμε με ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ με τεραστία ιστορία. Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα που βρίσκεται πρώτη στο πρωτάθλημα της. Ήρθε να διεκδίκηση την νίκη για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Το ίδιο ισχύει για την ομάδα μας.

Για την απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη: “Ο Κουρμπέλης τις προηγούμενες μέρες είχε ένα πρόβλημα και στις τελευταίες ημέρες μπήκε στις προπονήσεις και κρίθηκε ανέτοιμος και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής”.

Για την Παρτιζάν: “Όταν υπάρχουν πολλοί ντόπιοι ποδοσφαιριστές είναι πιο εύκολο να καταλάβουν την κουλτούρα του τόπου. Η Παρτιζάν ξέρω ότι ασχολείται πολύ με τις ακαδημίες και βγάζει καλούς παίκτες και αυτό βοηθάει στο να καταλάβουν την νοοτροπία ενός λαού και αυτό να βγαίνει στο γήπεδο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα κάνουμε την διαχείριση που πρέπει για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα και αυτό το καθορίζει ο αγώνας και όχι οι απόψεις”.

Για το πώς θα αγωνιστεί ο Αστέρας στο παιχνίδι με την Παρτιζάν: “Ο Αστέρας έχει δημιουργήσει ένα στυλ και ύφος παιχνιδιού και θα συνεχίσει μέχρι να φτάσει στο σημείο που θέλει. Κάθε παιχνίδι έχει τις διαφορές του και η ομάδα μας θα κατεβαίνει με βάση τον αντίπαλο. Έχουμε κάνει το σκάουτινγκ και αύριο θα κατεβάσουμε την ομάδα με βάση τον αντίπαλο”.

Για τον όμιλο και την πιθανότητα πρόκρισης: “Η ομάδα μας έχει δείξει ότι μπορεί να ανατρέψει τα φαινόμενα που υπάρχουν στον όμιλο. Ξεκίνησε με καλή συγκομιδή  βαθμών στο πρώτο παιχνίδι και ο αγώνας με την Παρτιζάν αν τελικά τον κερδίσουμε μπορεί να είμαστε σε πολύ καλή θέση για την πρόκριση που στην αρχή δεν την πολύ πιστεύαμε γιατί απέναντι μας έχουμε μεγάλα ευρωπαϊκά κλάμπ”.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Συνέντευξη τύπου Ανδρέα Ζήκου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.