Ζέστη, βροχές και καταιγίδες στην Αρκαδία

Ζέστη, βροχές και καταιγίδες στην Αρκαδία

Αύγουστος 30, 2016 - 12:46
0 σχόλια

Ζέστη στην Τρίπολη και τα περιστέρια την Τρίτη το μεσημέρι δροσίζονταν στο σιντριβάνι της πλατείας Πετρινού και μάλιστα σε παράταξη!

Ο Αύγουστος αποχαιρετά με ζέστη την Αρκαδία. Την Τρίτη το μεσημέρι η θερμοκρασία στην Τρίπολη είναι στους 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά η συννεφιά δεν λέει να αφήσει την πόλη. Την Πέμπτη 1η Σεπτέμβρη, πάντως, ο νέος μήνας θα μας κάνει ποδαρικό με βροχές και καταιγίδες, που θα πάψουν την Παρασκευή. Πάντως και τις ημέρες με αίθριο καιρό, τα σύνρφα θα στολίζουν τον ουρανό της πόλης.

Στη Μεγαλόπολη η θερμοκρασία θα παίζει όλες τις ημέρες ανάμεσα στους 30 και 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ αναμένεται καταιγίδα την Πέμπτη. Ωστόσο δεν θα λείψει η ηλιοφάνεια. Σημειωτέον ότι ο καιρός προβλέπεται να είναι βροχερός ως και το Σάββατο.

Στα Λαγκάδια η θερμοκρασία θα φθάσει την Τετάρτη στους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ αναμένεται καταιγίδα την Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 27 ναθμούς Κελσίου το Σαββατοκύριακο και ο καιρός θα είναι άστατος.

Στο Λεωνίδιο η θερμοκρασία σήμερα Τρίτη θα φθάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά θα πέφτει σταδιακά έως το Σάββατο, όταν η μέγιστη θα φθάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή αναμένεται ασθενής βροχόπτωση, ενώ όλες τις ημέρες η συννεφιά θα κάνει την εμφάνισή της.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.