Ζέστη και υγρασία στην Αρκαδία

Ζέστη και υγρασία στην Αρκαδία

Μάιος 06, 2015 - 09:07
0 σχόλια

Οι Τριπολίτες ξύπνησαν την Τετάρτη 6 Μαΐου και βρήκαν ήδη το θερμόμετρο πρωί-πρωί στους 13 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία την τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη για την εποχή, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να φθάσει και να ξεπεράσει τους 30-33 βαθμούς Κελσίου.

Αν και οι προβλέψεις μιλούν για συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα αυξημένα επίπεδα της υγρασίας το πρωί και το βράδυ, που θα φθάσουν στο 83%, θα κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική και θα επιτείνουν το αίσθημα της ζέστης.

Την Πέμπτη 7 Μαΐου η θερμοκρασία το πρωί θα σκαρφαλώσει στους 15-16 βαθμούς Κελσίου, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να φθάσει στους 33-34, με τα επίπεδα της υγρασίας να παραμένουν αυξημένα και τους ανέμους να πνέουν ασθενείς. Για αύριο προβλέπεται ηλιοφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και αραιά μόνο διαστήματα συννεφιάς το βραδάκι.

Κρίμα που ο «μίνι»-καύσωνας μάς έλαχε μεσοβδόμαδα, που ο περισσότερος κόσμος εργάζεται και δεν μπορεί να αποδράσει σε κάποια κοντινή παραλία. Σύμφωνα με τις έως σήμερα προβλέψεις, το επόμενο κύμα ζέστης θα «χτυπήσει» τη χώρα μας κατά τις 15 Μαΐου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.