Ζερβογιάννης και Βλάμης οι αρχισκόρερ της Β' Αρκαδίας

Ζερβογιάννης και Βλάμης οι αρχισκόρερ της Β' Αρκαδίας

Φεβρουάριος 14, 2018 - 13:27
0 σχόλια

Μία αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος των δύο ομίλων της Β' Αρκαδίας έχουν γίνει γνωστές οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα δώσουν το παρών στα μπαράζ ανόδου.

Ολυμπιακός Λεωνιδίου και Νικηταράς Δολιανών από τον πρώτο όμιλο, Παγγορτυνιακός και όπως όλα δείχνουν η Κανδήλα αφού με την νίκη της κόντρα στην Ελπίδα πέρασε μπροστά και κρατάει την τύχη της στα δικά της και μόνο χέρια.

Εκ των πρωταγωνιστών της πορείας της Κανδήλας στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β' Αρκαδίας ο Ζερβογιάννης όπου με τα 17 του τέρματα σε 14 αγωνιστικές δεν είναι μόνο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και του ομίλου αλλά και ολόκληρης της Β' Αρκαδίας.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα είναι και ο Βλάμης του Ολυμπιακού Λεωνιδίου με 13 τέρματα επίσης σε 14 αγωνιστικές όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του αλλά και του δευτέρου ομίλου.

Ολυμπιακός Λεωνιδίου και Κανδήλα είναι πολύ πιθανό να βρεθούν αντίπαλοι στα μπαράζ ανόδου με την κόντρα των δύο πρώτων σκόρερ να έχει την δική της αξία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.