Το ζεϊμπέκικο της αντιπεριφερειάχη Ντίνας Νικολάκου (pics,vid)

Το ζεϊμπέκικο της αντιπεριφερειάχη Ντίνας Νικολάκου (pics,vid)

Δεκέμβριος 30, 2016 - 11:55
14 σχόλια

Την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς η μπάντα του Στρατού είπε τα καθιερωμένα κάλαντα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μετά τα κάλαντα, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου ζήτησε από τους μουσικούς του Στρατού να παίξουν το «Πίνω και μεθώ».

Η κυρία Νικολάκου τραγουδούσε και κατά μεγάλη μας έκπληξη χόρεψε τον ελληνικό αυτό λαϊκό χορό,  το ζεϊμπέκικο, αποδεικνύοντας τον δυναμισμό της και δείχνοντας ότι μπορεί να σπάσει τα δεδομένα και να καταρρίψει τον μύθο ότι ο χορός αυτός είναι αυστηρά ανδρικός γι' αυτό και ορισμένες φορές αποκαλείται, εξαιτίας των χορευτικών του κινήσεων από άνδρες, ως «χορός του αετού».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το ζεϊμπέκικο της Ντίνας Νικολάκου


14 Σχόλια

Τελικά, μην τα βάζετε τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί μοιάζετε και στα λαϊκά και στα λαϊκίστικα. Η Γεροβασίλη στο υπουργείο, η Νικολάκου στην Περιφέρεια, συγχαρητήρια, να κάνετε και ντουέτο.

Στο όλον ΠΑΣΟΚ είναι παράδοση η γκλαμουριά για τους κλητήρες της Σοφοκλέους με τη λεζάντα τους

Στα κάλαντα των Χριστουγέννων με αφορμή το χορό της κ. Γεροβασίλη γράψατε για εξευτελισμό και λαικισμό, χαρακτηρίσατε μαγαζί το υπουργείο και τη βουλή, "στολίσατε" τον ΣΥΡΙΖΑ με μύρια κοσμητικά. Η ζεμπεκιά της κ. Νικολάκου στα κάλαντα της πρωτοχρονιάς, στην Περιφέρεια, αποδεικνύει και αναδεικνύει τη λεβεντιά και το δυναμισμό της κ. Νικολάκου, το σπάσιμο των δεδομένων και την κατάρριψη των μύθων... Άξιος ο "μισθός" σας...

ΑΙΣΧΟΣ !!!! Η ΚΥΡΑΤΣΩ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ, ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΛΑΪΚΩΝ ΑΣΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ "ΤΣΑΚΙΡ" ΚΕΦΙ ΤΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ....... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!!! ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ - ΝΤΡΟΠΗ !!!!

Μπραβο Ντινα για το....ζειμπεκικο σου! Καλα δεν βρεθηκε ενας να της πει οτι το "πινω και μεθω" ΔΕΝ ειναι ζειμπεκικο,αλλα ειναι και χορευεται σαν κλασικος ΚΑΡΣΙΛΑΜΑΣ ! Δηλαδη εντελως ασχετη και στον χορο!

Το ότι το ζεϊμπέκικο είθισται να το χορεύουν και γκόμενες, πολλές φορές με 8ποντη ή 12ποντη γόβα (ήμαρτον!), δεν σημαίνει ότι δεν είναι αντρικός χορός ή ότι καταρρίφθηκε κανένας μύθος...Τί αρλούμπες είναι αυτές; Πάνω στο κέφι και στη διασκέδαση γίνεται...Όπως και το τσιφτετέλι. Το ότι το χορεύουν και άντρες και λικνίζονται σαν τις βάρκες (άλλη μ@λ@κία αυτή!), δεν σημαίνει ότι δεν είναι καθαρά γυναικείος χορός...Για τον συντάκτη του κειμένου το λέω...Άντε, γιατί παίρνετε φόρα και δεν ξέρετε τί γράφετε...Και η γελοιότητα έχει όρια...

Η απολυτη ξεφτιλα !!! Πρωτον ο μυθος οτι η ζεμπεκια ειναι αντρικεια και μαγκικη δεν καταριπτεται απο γυναικες γιατι αλλο πραμα η αντρικεια καρδια και αλλο η γυναικεια, αλλη η αντιληψη του αντρα και αλλη της γυναικας, το μονο που καταφερε η συγκεκριμενη κυρια ηταν να ξεφτιλιστει και οι γλυφοντες να την χειροκροτουν και να γραφουν ολα αυτα που εγραψαν. Δευτερον το συγκεκριμενο τραγουδι δεν ειναι ζεμπεκικο. Καλη χρονια σε ολους !!!

Δεν ΄χει καμία δουλειά ο Στρατός να παίζει τραγουδάκια για να ξεχαρμανιάζει η κάθε κυρά, ούτε τα κάλαντα είναι η δουλειά του. Γι' αυτό πάμε κατά διαόλου, κανένας δεν κρατάει τη θέση του σύμφωνα με το λειτούργημά του. Νικολάκου, του χρόνου στριπ τιζ α λα ρίτα χέιγουορθ...

Δευ, 02/01/2017 - 13:05 Τα κάλαντα τα παίζουν για το καλό, δυσκοίλιε...Δεν είπε κανείς ότι είναι η δουλειά τους...Τώρα, από πού κι ως πού για το γεγονός ότι πάμε κατά διαόλου φταίνε οι κατά τόπους μπάντες του πεζικού που παίζουν τα κάλαντα σε δήμους και περιφέρειες, αυτό μόνο εσύ και το πειραγμένο μυαλό σου το γνωρίζεις...Καλή χρονιά και με λιγότερη περίοδο και στρίντζα μερικοί (και μερικές «συνεργαζόμενες δημοσιογράφοι»)...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.