Ζαντέρ: Από τον Αστέρα Τρίπολης στο πέναλτι του Ελ Αραμπί

Ζαντέρ: Από τον Αστέρα Τρίπολης στο πέναλτι του Ελ Αραμπί

Δεκέμβριος 12, 2019 - 11:46
1 σχόλια

Ο αριστερός οπισθοφύλακας, Ζαντέρ, έμελλε να είναι ο μοιραίος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα καθώς με το πέναλτι που έκανε έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα πολύτιμους βαθμούς για την Ελλάδα.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος που γνωρίσαμε για ένα λάθος του στον αγώνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είχε φτάσει πολύ κοντά στον Αστέρα Τρίπολης το καλοκαίρι του 2018 ως αντικαταστάτης του Κώστα Γιαννούλη! Τελικά, από τον Απόλλωνα Λεμεσού πήγε στην Πάφο και από εκεί στον Ερυθρό Αστέρα που θα αγωνιζόταν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από το βράδυ της Τετάρτης, οι φίλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο πίνουν νερό στο όνομά του καθώς με το πέναλτι που έκανε έδωσε την ευκαιρία στον Ελ Αραμπί να σκοράρει και να δώσει τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα του ArcadiaPortal.gr στις 5 Ιουνίου 2018 για το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης για τον Ζαντέρ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.