Ζαμπαθά για το Χορόδραμα της Άλωσης: Υπήρχαν λάθη και ελλείψεις

Ζαμπαθά για το Χορόδραμα της Άλωσης: Υπήρχαν λάθη και ελλείψεις

Οκτώβριος 11, 2017 - 08:50
1 σχόλια

Η δημοτική σύμβουλος κυρία Ζαμπαθά στον απόηχο των εκδηλώσεων της Άλωσης της Τριπολιτσάς έθεσε ζητήματα που είχαν να κάνουν με την διοργάνωση του χοροδράματος αλλά και με την στάση των διοργανωτών.

Όπως επεσήμανε η διοίκηση θα μπορούσε στα χρήματα τα οποία ξοδεύτηκαν για την επέτειο της Άλωσης να γίνει κάτι με την αφήγηση, καθώς όπως είπε, οι δημότες δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν τι γίνεται. Επίσης θα μπορούσαν να μπουν και κάποιες γιγαντοοθόνες προκειμένου το σύνολο των θεατών  να καταφέρει να παρακολουθήσει την διοργάνωση.

Επίσης αναφέρθηκε και στο έμψυχο δυναμικό  και την κυρία Ιγνατίου, η οποία εμψύχωνε τους συμμετέχοντες που κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες και κάτω από άσχημες συνθήκες να τα καταφέρουν στις πρόβες.

Τις μέρες που γίνονταν οι πρόβες δεν βρεθήκατε εκεί  να δείτε τι γίνεται, δεν υπήρχε ούτε ένα μπουκάλι νερό για τα παιδιά

Όσοι ενεπλάκησαν στην διοργάνωση ο καθένας από αυτούς έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη, τόνισε η κυρία Ζαμπαθά, κάνοντας  μια πρόταση η οποία ανέφερε ο Δήμος Τρίπολης να ορίσει κάποιες επιχειρήσεις καθαριστήρια για να πάνε όλες τις  παραδοσιακές στολές να καθαριστούν με έξοδα του Δήμου.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.