Ζάκυνθος - Παναρκαδικός 2-1 (vid)

Ζάκυνθος - Παναρκαδικός 2-1 (vid)

Μάρτιος 18, 2018 - 21:40
0 σχόλια

Την ήττα γνώρισε ο Παναρκαδικός στην Ζάκυνθο από την τοπική ομάδα με 2-1 με τους νησιώτες να μένουν "ζωντανοί" στο κυνήγι της παραμονής δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στην Ζάκυνθο ο Παναρκαδικός παρότι προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καδά δεν μπόρεσε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα μιας και οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν την κατάσταση επικρατώντας με 2-1 με τα τέρματα του Τσιριγώτη στο 67’ και του Λιάμη στο 85’.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα Ζάκυνθος-Παναρκαδικός από το βίντεο του imerazante.gr

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διαμαντής, Κίτος (84′ Παπαδόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Λιάμης, Ράδης, Μαρίνος (67′ Ζαϊρί), Σκοζάϊ, Πέττας Ρ. (46′ Τσιριγώτης), Κεϊτά, Γιασίν, Τσουκαλάς (46′ Καραμαλίκης)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Χότζις, Άσσεν, Μπούτας, Μπαξεβάνος (86′ Συρεγγέλας), Νάνος, Ευαγγέλου, Νάτσης (81′ Τσιώλης), Λυμπερόπουλος (68′ Γιουκούδης), Ομπόσου (73′ Λουγκόνια), Καδάς, Τσέκος

Ειδήσεις: 
Video: 

Ζάκυνθος - Παναρκαδικός 2-1 - Έμεινε ζωντανή για την παραμονή στη Γ' Εθνική


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.