Ζαχαριάς: Όχι στη συνεχιζόμενη καταστροφή της χώρας και του λαού

Ζαχαριάς: Όχι στη συνεχιζόμενη καταστροφή της χώρας και του λαού

Ιούλιος 17, 2015 - 19:18
33 σχόλια

«Ναι στην Κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας»

Την 15 Ιουλίου κληθήκαμε στη Βουλή να ψηφίσουμε το πλαίσιο συμφωνίας και τα πρώτα μέτρα, που θα συμπληρωθούν και με άλλα έως την 22 Ιουλίου όπως απαιτούν οι δανειστές και θα οδηγήσουν σε μνημόνιο για τη χρηματοδότηση της χώρας. Η συμφωνία αυτή αποτελεί προϊόν ωμών τελεσιγράφων και εκβιασμού της Κυβέρνησής μας, προκειμένου να αποφύγουμε μια άτακτη χρεοκοπία και έξοδο από την ευρωζώνη. Θα έχει όμως επώδυνα αποτελέσματα και θα οδηγήσει στην όξυνση της κοινωνικής κρίσης, την αύξηση της ανεργίας, τη μεγαλύτερη φτωχοποίηση και εξαθλίωση των πιο ευάλωτων στρωμάτων, τη μαζική μετανάστευση των νέων μας. Το νέο μνημόνιο θα επιβάλλει καθεστώς επιτροπείας στη διακυβέρνηση, φίμωση στο Κοινοβούλιο και τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας.

Η συμφωνία και οι εφαρμοστικοί νόμοι που θα ακολουθήσουν, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ακυρώνουν το ηχηρό παλλαϊκό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος. Σήμερα δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις σε ένα εκβιαστικό και διχαστικό περιβάλλον. Το πολιτικό πρόταγμα αυτή την ώρα είναι να αναλάβουμε την ευθύνη για να δημιουργήσουμε ρήγμα σε ότι μας εγκλωβίζει σε φαύλο κύκλο κοινωνικής αδικίας και ανισοτήτων.

Ως βουλευτής κατανοώ τη δυσχερή θέση της Κυβέρνησης που εξακολουθεί να έχει τη στήριξη του λαού στη διαχείριση της κρίσης και την προοπτική εξόδου από τις πολιτικές λιτότητας. Σ’ αυτή την προοπτική συνεχίζω να στηρίζω την Κυβέρνηση. Ψήφισα όμως συνειδητά ΟΧΙ στη συμφωνία και αναλαμβάνω την ευθύνη για την τοποθέτησή μου. Πιστεύω ότι έτσι υπερασπίζομαι τις αρχές της Αριστεράς στο να μην υποκύπτει σε εκβιασμούς, να μην εγκλωβίζεται σε αδιέξοδα, να αναζητά και να ανοίγει δρόμους σε εναλλακτικές και βιώσιμες προτάσεις.

Κώστας Ζαχαριάς

βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ

Δελτίο Τύπου


33 Σχόλια

ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ.ΓΙΑΤΙ κ.ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Tον λαό της εκλογικής σου περιφέρειας τον ρώτησες κύριε Ζαχαριά πριν αποφασίσεις να μην στηρίξεις την κυβέρνηση?

Σίγουρα ο Κώστας ο Ζαχαριάς ΔΕΝ πρόκειται να καταλάβει τι σημαίνει αίολη πολιτική, θα το καταλάβαινες κι εσύ αν γνώριζες τη γλώσσα μας και ίσως θα χρησιμοποιούσες και τα μικρά (τα κεφαλαία το χρησιμοποιούν κάποιοι με ξυρισμένα και άδεια κεφάλια). Αλλά, τέλος πάντων, ποιος σου είπε ανώνυμε 17/07/2015 - 19:28 ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛΛ είναι ο εγκληματικός εκβιασμός των γερμανών;

Να αναζητά και να ανοίγει δρόμους σε εναλλακτικές και βιώσιμες προτάσεις!!! Αυτό το τελευταίο σύντροφε Κώστα το είχαμε, το είχανε, το είχες βρεί και γι αυτο δεν ψήφισες τη πρόταση της κυβέρνησης??? Και αν την έχεις βρεί την εναλλακτική πρόταση γιατί δεν μας τη λές να τη μαθουμε και μεις ώστε να υποστηριξουμε το ΟΧΙ το δικό σου????

O Zαχαριάς εξελέγει με το πρόγραμμα της Θεσ/κης και κατά των μνημονίων, δέν έχει δικαίωμα να παρατεθεί, ο Τσίπρας είναι αυτός που δεν τήρησε αυτά που δεσμεύτηκε στον Ελληνικό λαό, και που προσπαθεί τώρα με ψευτοδιλλήματα του τύπου δεν γινόταν αλλιώς ή δεν υπάρχει άλλη πρόταση κ,λ,π, τώρα να θέλει επιβάλλει το τρίτο μνημόνιο. Ο λαός έχει πλούσια εμπειρία απο ψευτοδιλλήματα, παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΚΥΒΈΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΌΝΙΑ με το να μήν έρθει η δεξιά, αλλά και η δεξιά ήρθε, το ΠΑΣΟΚ έγινε δεξιά και λεηλάτησε και κατέστρεψε την Ελλάδα.

Ποιες είναι ρε Κώστα οι ‘’ εναλλακτικές και βιώσιμες προτάσεις’’ που μας τσαμπουνάτε τόσες μέρες??? Γιατί δεν μας τις λέτε να τις μάθουμε και να τις στηρίξουμε και εμείς??? Υπήρχε άλλη επιλογή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με κλειστές τράπεζες, τους πολίτες στην ουρά των ΑΤΜ από τα ξημερώματα και την κοινωνία στα κάγκελα ??? Γιατί τελικά εσύ είσαι τόσο ευαίσθητος και συνεπής αριστερός και δεν είναι οι υπόλοιποι που ψήφισαν Ναι??? Δηλαδή είναι προδότης ο Αλέξης ,ο Τακαλώτος ο Δρίτσας ο Δραγασάκης ο Βουτσης και οι υπόλοιποι??? Κωστάκη… μας απογοήτευσες…. Βγες για λίγο από το καβούκι σου, αφουγκράσου την κοινωνία και τους ψηφοφόρους σου. Ξέφυγε από την σαπίλα και την μούχλα των παρατρεχάμενων και του περιβάλλοντός σου. Σκέψου τι ακριβώς έκανες και μπορείς να επανορθώσεις. Ένας φανατικός ψηφοφόρος σου.

Γιαννακη εσυ που ανελαβες εργολαβικα να υποστηριξεις τον Ζαχαρια σε πληροφορω οτι το κομμα ο ΣΥΡΙΖΑ υστερα απο εκατονταδες ωρες συνεδριασεων ολων των οργανων του ενημερωθηκε και αποφασισε την αποδοχη της προτασης που τεθηκε για εγκριση στη βουλη. Οσο για το προγραμμα της Θεσσαλονικης ειναι ηδη υπο υλοποιηση και κανενας δεν το εχει απορριψει!!!

Δεν έκανε κάτι διαφορετικό ο άνθρωπος από αυτό για το οποίο είχε εξουσιοδοτηθεί δυο φορές (εκλογές και δημοψήφισμα). Δεν έκανε κωλοτούμπα, όπως οι υπόλοιποι, γιατί διακρίνεται από ήθος και συνέπεια. Ο Τσίπρας άλλα υποσχέθηκε και κέρδισε τις εκλογές και άλλα έκανε. Κρίμα, γιατί ενώ κατέκρινε τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα Μνημόνια που είχαν υπογράψει, αυτός υπέγραψε το χειρότερο Μηνημόνιο, Στις επόμενες εκλογές, να το θυμηθείτε, πρώτο κόμμα θα είναι η Χ.Α. Δεν έχω καταλάβει γιατί θέλει εκλογές το Φθινόπωρο, ποιός θα τον ψηφίσει?

Παπαζαχαρία σταμάτα να λές ψέματα, καμιά οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνεδρίασε για την πρόταση δηλ. το 3ο μνημόνιο, ούτε και η Κ.Ε, για αυτό και 109 μέλη της Κ.Ε υπέγραψαν κοινή ανακοίνωση κατά του 3ου μνημονίου.

Παπαζαχαρία, τα σχόλιά σου σ' αυτό το δημοσίευμα και το προχθεσινό άρθρο σου αποτελούν ανοιχτή επίθεση στο πρόσωπο του Κώστα Ζαχαριά και δείχνουν ότι έχεις μια δική σου ιδέα για τον Σύριζα. Για εξήγησέ μας τη περαιτέρω.

Σαν ψηφοφόρος του Ζαχαριά τον βαζω σε καραντίνα. Οπωσδήποτε δεν τον θεωρω προδότη (Όπως τον Αλέξη τον Τζίφρα τον Αλαβανοφάγο) αλλα περιμένω ακόμα πιο σκληρη σταση !

Κύριε Ζαχαριά,ΕΣΥ ένας άνθρωπος που Προέρχεσαι από την Ανανεωτική Αριστερά,από τοΚΚΕ εσωτερικού.Που πάντα ήταν με την Ευρώπη πως ταυτίστηκες με τους Σταλινιστες;Τώρα κατάλαβες ότι η Ευρώπη είναι ΚΑΠΙΛΙΣΤΙΚΗ;Και αφού το κατάλαβες ,δεν κατάλαβες ότι ο καπιταλισμός είναι και δολοφονικος;Και ότι με τα σύγχρονα υπερόπλα του τις Τράπεζες μας ΑΠΙΛΙΣΕ με τις Ζωές ακόμα και των βρεφών μας;Ο Τσιπρας,τι έκανε;έκανε έναν ελιγμό να κερδίσει χρόνο και να πάρουμε οικονομική ανάσα.Με λίγα λόγια έκανε ότι και ο ΑΡΗΣ,που έγινε δηλώσιας για να συνεχίσει τον ΑΓΩΝΑ.Ο ΑΡΗΣ τον έχασε,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ΟΛΟΙ μας που τον καταλαβενουμε είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να Κ ΕΡΔΙΣΟΥΜΕ την ΖΩΗ ΜΑΣ και των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ κύριε Κώστα.....

O 11:35 τι ακριβώς παίρνει? Ότι και να είναι, δε θα πάρουμε, οι παρενέργειες φαίνονται πολύ βαριές.

Aν και διαφωνώ με την απόφαση του κ. Ζαχαριά να καταψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης λόγω των τεράστιων προβλημάτων-εκβιασμών που αντιμετωπίζει η χώρα, κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίζει την καθαρότητα του ανθρώπου Ζαχαριά. Η καθαρότητα αυτή λοιπόν τον ανάγκασε να υπερασπιστεί ότι πιστεύει και τον έχει θέσει στην σκληρή κρίση του Συριζα ως κοματικό οργανισμό, των ψηφοφόρων και των ανθρώπων που τον γνωρίζουν. Προερχόμενος από άλλο χώρο ακουγά συχνά για την πολυφωνία της Αριστεράς και μέχρι να το καταλάβω κάτι άλλαξε. Ας είμαστε πιο ειλικρηνείς και ας δεχόμαστε την αντίθετη άποψη. Δημοκρατία είναι η ανταλλαγή απόψεων και ο σεβασμός της πλειοψηφούσας άποψης.

ΓΙΑ ΕΩΛΟΣ 17-7-2015,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ Ε Ω Λ Ο Σ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΙΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ .ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο κ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ;ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

Με τον Κώστα Ζαχαρια γνωριζόμαστε πολλά χρόνια από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Και οι δυο εργαζόμενοι ιατροί.Μου έκανε εντύπωση το ήθος του, η επιστημονική του κατάρτιση και η επαγγελματική του ευσυνειδησία. Αγωνιούσε για τον άρρωστο και πρόσπαθούσε να είναι προσηνής και ανθρώπινος.Πάντα πίστευα πως είναι ένας δογματικός της αριστερά, ο οποίος με συνέπεια, επιμονή και αγωνιστική τακτική προωθούσε τις πολιτικές και συνδικαλιστικές του θέσεις.Αυτό πιστεύαμε όλοι, μέχρι την τελευταία ψηφοφορία στη Βουλή των Ελλήνων. Εκπληκτοι διαπιστώσαμε, όλοι οι Τριπολιτσιώτες που τον γνωρίζαμε, ότι ο ευγενικός, προσηνής και ανθρώπινος Κώστας Ζαχαριάς δε δίστασε να διαφοροποιήσει τη θέση του (με κόστος και το ξέρει) και την πολιτική του διαδρομή και να να συνταχθεί με τον εμφυλιοπολεμικό και αχαρακτηριστο Λαφαζάνη, που ήθελε να μετατρέψει την πατρίδα του σε Λαϊκή Δημοκρατία το 2015, στέλνοντάς τη στην καταστροφή και τον όλεθρο. Κε Ζαχαριά,η έξοδος από την Ευρώπη θα μας φέρει αντιμέτωπους με την μοίρα της Συρίας. Μπορείτε να το αντέξετε αυτό; Αν μπορείτε, κρίμα!

Οργισμένε συνάδελφε 22/07/2015 - 17:29 γνωρίζω κι εγώ τον Κώστα το Ζαχαριά, τον θεωρώ σπάνιο και όσον αφορά την επιστημονική κατάρτιση και όσον αφορά το ήθος (είναι ελάχιστοι οι όμοιοί του στο νοσοκομείο μας) αλλά ποτέ δεν μου έδωσε δείγματα ότι είναι δογματικός της αριστεράς, υπό την έννοια του κολλημένου μυαλού. Ο βουλευτής πρέπει να ψηφίζει κατά συνείδηση, άλλο σπάνιο είδος, ακόμα πιο σπάνιο από τον ηθικό γιατρό, και στην περίπτωση των νομοσχεδίων που εκβιαστικά ζητούν οι δανειστές από την Ελληνική Βουλή να ψηφιστούν του σκοτωμού, ο Ζαχαριάς αποφάσισε να ψηφίσει κατά. Αυτό δεν τον κατατάσσει αυτόματα πουθενά, ούτε με Λαφαζάνη ούτε με οποιονδήποτε άλλον. Λυπάμαι για την άποψη που εκφράζεις, την θεωρώ κατάφωρα άδικη απέναντι στον συγκεκριμένο φίλο και συνάδελφο, με την επιλογή του οποίου δεν συμφωνούσα και του το είπα. (θα μπορούσες να σχολιάσεις επώνυμα, διάλογο κάνουμε, τι φοβάσαι;).

Ιδεολογική καθαρότητα όταν η Χώρα απειλείται με κατάρρευσή; Και εάν κατέρρεε, θα είμασταν περήφανοι για την ιδεολογική καθαρότητά μας δεχόμενοι στην καλύτερη περίπτωση δελτίο σε τρόφιμα, καύσιμα κλπ ή ανθρωπιστική βοήθεια από τον ΟΗΕ ή/και την Ευρώπη;

Να πείτε ΤΩΡΑ, αναλυτικά τις ''εναλλακτικές'' προτάσεις σας. Πώς μπορείς να διανείμεις/αναδιανείμεις πλούτο κ. Ζαχαριά εάν πρώτα δεν τον παράξεις;

1. Ο κ. Ζαχαριάς με το δικό του ηχηρό ΟΧΙ τίμησε την πορεία του και την εντολή που το δόθηκε από εμάς τους Αρκάδες να βγούμε αυτό τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της φτωχοποίησης της χώρας μας. Όλα τα άλλα είναι φραμπαλάς και δικαιολογίες για χορτάτους και αμόρφωτους-δειλούς!!!............. 2. Είναι εξωφρενικό!!!.. σκέτη αυτοκτονία ο Τσίπρας να πήγε να δώσει μια κορυφαία μάχη με τα καθάρματα της δήθεν ενωμένης Ευρώπης και να μην είχε ένα εναλλακτικό σχέδιο στο μυαλό του............... 3. Όσο δεν έρχεται στη δημοσιότητα η εναλλακτική πρόταση που η ενδεχόμενη υλοποίηση της τρόμαξε τον Τσίπρα τόσο το πράγμα αρχίζει να βρωμάει!!!.................. 4. Όλοι αυτοί που ρωτούν (με ένα ειρωνικό απαξιωτικό ύφος), εν έτη 2015, μετά από τέτοια οικονομική και κοινωνική καταστροφή, πια άλλη εναλλακτική πρόταση υπάρχει, τι ακριβώς θέλουν να δείξουν; Την άγνοια τους, την αμορφωσιά τους, την ηλιθιότητα τους ή τις κομματικές τους παρωπίδες; Ο ελάχιστα αξιοπρεπής άνθρωπος θα πρέπει πρώτα να γνωρίσει σε βάθος μια πρόταση, μετά να την αξιολογήσει και ύστερα ή αν συμφωνεί να την στήριξη ή αν κατά την γνώμη του δεν είναι σωστή να την απορρίψει. Όλοι εσείς λοιπόν που ρωτάτε και ξαναρωτάτε για εναλλακτικές προτάσεις θα σας πρότεινα πριν αυτογελοιοποιηθείτε να ψάξτε λίγο στο διαδίκτυο ή δανειστείτε ένα ριμαδοβιβλιό για να ενημερωθείτε επιτέλους για κάτι που μπορεί τελικά να μην είναι τόσο φοβερό όσο το παρουσιάζουν η Τρέμη ο Προτοσάλτε & ο Πρετεντέρης. Σας διαβεβαιώνω ότι οι μελέτες, οι αναλύσεις και τα βιβλία που μιλάνε αναλυτικά για εναλλακτικές προτάσεις δεν είναι κρυφές! Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα βιβλιοπωλεία εδώ και χρόνια και μπορεί να τα βρει ή να τα αγοράσει ο οιοδήποτε χωρίς να πρέπει να επιδείξει χαρτί κοινωνικών φρονιμίτων!..................... 5. Αν εφαρμοστούν τα νέα μέτρα από οποιαδήποτε κυβέρνηση θα έχουμε για άλλη μια χρόνια ύφεση 3% με 4%. Άρα μιλάμε για πάνω από 350.000 νέους ανέργους. Αυτό σημαίνει: μένουμε στο Ευρώ πάση θυσία. Αυτό το καταλάβαμε ή να το κάνω πιο λιανά;

Φίλε μου, μαλλον δεν έχεις παλέψει για τίποτα στην ζωή σου. Βεβαίως και η καθαρότητα μετράει. Όσο για το δελτίο σε τρόφιμα, θα σου απαντήσω οτι 1.7 εκατομμύρια συνάνθρωποι μας δεν έχουν ούτε 1 ευρώ ετήσιο εισόδημα και 4 συνολικά εκατομμύρια ζούν κατω από το όριο της φτώχειας. Αν αυτή είναι η Ευρώπη της Αλληλεγγύης και του λεγόμενου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Προτύπου τότε κάπου έχουμε μπερδέψει τα πράγματα. Αν διαβάσεις την έκθεση τΟΥ ILO (Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας) για την Ελλάδα αναφέρει οτι η Ελλάδα παραπέμπεται για την παραβίαση των κατώτατων ορίων κοινωνικής ασφάλισης και ασφάλειας. Επίσης αναφέρει ότι ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ , ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ. Αυτή η έκθεση ενώ είναι σε γνώση των δανειστών συνεχίζουν να ζητούν μείωση μισθών και συντάξεων. Πράγμα που οδηγεί σε μεγαλύτερες απώλειες για τον ΑΕΠ αλλά και την φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων. Υ.Γ. Τον ILO τον αποδέχονται οι δανειστές αφού μας προτείνουν οι αλλαγές στις Σ.Σ.Ε. να γίνουν με στην συνεργασία του ILO. Γιατία άραγε δεν δέχονται και την έκθεση για την Ελλάδα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.