Ζαχαριάς: Μένω γυμνός και εκτεθειμένος στον Αρκαδικό λαό

Ζαχαριάς: Μένω γυμνός και εκτεθειμένος στον Αρκαδικό λαό

Αύγουστος 25, 2015 - 14:08
41 σχόλια

«Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εκλογές»

Μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς προχώρησε την Τρίτη 25 Αυγούστου στην εξής δήλωση με την οποία δημοσιοποιεί την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Η ψήφιση των προαπαιτούμενων και της συμφωνίας για το 3ο μνημόνιο από τη Βουλή, συνδέθηκε με ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, προκήρυξη εκλογών και βαθειά διάσταση στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αναγνωρίζοντας ότι η συμφωνία ήταν προϊόν εκβιασμού της Κυβέρνησης, την καταψήφισα, πιστεύοντας ότι θα οδηγήσει στην όξυνση της κοινωνικής κρίσης, την αύξηση της ανεργίας, τη μεγαλύτερη φτωχοποίηση και εξαθλίωση των πιο ευάλωτων στρωμάτων, τη μαζική μετανάστευση των νέων μας, θα επιβάλλει καθεστώς επιτροπείας στη διακυβέρνηση, φίμωση στο Κοινοβούλιο και τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας.

Πιστεύω ότι η μόνη θετική διέξοδος για τη χώρα, είναι η ανάληψη της ευθύνης από την Κυβέρνηση για ρήξη με ότι μας εγκλωβίζει στο φαύλο κύκλο της υποτέλειας, των μνημονίων, της κοινωνικής αδικίας.

Σ’ αυτή την πορεία, ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συμβάλλει με προγραμματικές θέσεις, συζητώντας σε έκτακτο συνέδριο με τα απλά κομματικά μέλη, στηριζόμενος στην παλλαϊκή βάση του ΟΧΙ του πρόσφατου δημοψηφίσματος, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της κοινωνίας.

Η ηγετική μας ομάδα προχώρησε διαφορετικά και δεν διαφύλαξε την ενότητα της συλλογικότητάς μας.

Όσο με αφορά, δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εκλογές. Μένω γυμνός και εκτεθειμένος στον Αρκαδικό λαό, τους συντρόφους μου, τους απλούς πολίτες και ψηφοφόρους. Για όσα υπερασπίστηκα και προσπάθησα, για τις αστοχίες, τις ανακολουθίες και τις διαψεύσεις.

Παραμένω στο δρόμο της Αριστεράς με την ελπίδα συνάντησης στους αγώνες για τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων.

Τρίπολη 25-8-2015

Κώστας Ζαχαριάς

βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ

Δελτίο Τύπου


41 Σχόλια

"Για όσα υπερασπίστηκα και προσπάθησα"... το ότι ζείτε σε "virtual reality" το κατάλαβες; ότι στραβά αρμένιζες, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό; Άντε στο καλό.

Σαλτιμπάγκοι υπάρχουν πολλοί, χούλιγκαν τα ίδιο και έχουμε πήξει στους τυχοδιώκτες. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων ασχολούνται με τα κοινά βρίσκεται έτη φωτός μακριά από το ήθος και τη νοοτροπία σου. Εκτιμώ και σέβομαι την επιλογή σου και ξέρω ότι θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για το κοινό καλό. Το πρόβλημα είναι δικό μας.

ΕΡΑΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΡΟΥΧΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ,ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.

Είδατε λοιπόν κε Ζαχαριά ότι η Αριστερα στην Ελλαδα δεν έχει καμία ουσιαστική πρόταση διακυβέρνησης και αντιμετώπισης των σύγχρονων προκλήσεων. Πολιτεύεται με όρους παλαιό κομμουνισμού, με παραχωρημένες αντιλήψεις και ιδεοληψίες μιας άλλης εποχής. Διχάσατε τον κόσμο με τα τσιτατα και την κούφια συνθηματολογία σας αλλά απο ουσία μηδέν. Τώρα που αντιμετωπίσατε την πραγματικότητα, τα γυρνάτε και αποχωρείτε. Αυτό ειναι μια καλή υπηρεσία για τη χώρα. Μια άλλη καλύτερη ειναι να παραδεχτείτε δημόσια ότι αυτά που λέτε "οι συντροφοι" μεταξύ σας περί Αριστεράς και διακυβέρνησης ειναι για να περνά η ώρα σας και όχι για να σας παίρνουν στα σοβαρά...

.. και ακόμα καλύτερα να κλείσουν τα Αριστερά μαγαζιά γιατί μόνο ζημιά έχουν κάνει

Στο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουν μόνο οι βολεμένοι προεδρικοί του Τσίπρα που τους έχει χώσει σε κυβερνητικές θεσεις και αμοιβονται πλουσιοπάροχα. Διαβάστε την επιστολή του Δρογωση, τραγουδιστή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και θα καταλάβετε πολλά. Χειρότερος και απο το ΠΑΣΟΚ του Άντρεα ο ΣΥΡΙΖΑ του νεο μνημονιακου Αλέξη.

@Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 25/08/2015 - 18:42 Ε, τότε, προκειμένου να μην πεθάνεις και να γλιτώσει η χώρα την τραγική απώλεια μιας τέτοιας τεράστιας μουτράκλας...εεε...προσωπικότητας ήθελα να πω, γιατί δεν βάζεις εσύ υποψήφιος, που είσαι σοβαρός και @ρχιδ@τος; Αν υποψιαστούμε, όλο το Έθνος, ότι δε θα κατέβεις στις εκλογές, θα πεθάνουμε (από τα γέλια)...

@ 20:15.ρε δημητράκη γιουσουφάκι της μέρκελ και εσυ;;;;ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Observer παρακολουθείς μαθήματα ;;;Αυτός είναι πολιτικά μλκς εκ γενετής.Σώθηκες.!!!!!1

Κατάλαβες Κώστα; Είσαι ένας από τους λίγους που έχουν δώσει τα πάντα για το κοινό καλό, που δεν εξυπηρέτησες ιδιοτελή συμφέροντα των ισχυρών, που μιλάς και ενεργείς για το συμφέρον όλης της κοινωνίας, και για ευχαριστώ δέχεσαι το χλευασμό των μακάκων.

Καλώς ήρθες στη γυμνή πραγματικότητα από την οποία λείπεις πολλά χρόνια. Ελπίζω ως γιατρός να την δέχεσαι εξ'αρχής.

Πραγματικά μεγάλη φιλόσοφος-ηθοποιός-πολιτικός-νοικοκυρά που δεν μας έφτιαξε όλους στην οικογένεια το ΠΑΣΟΚ και αντιδρούμε τωρα...

Η "σχολή Observer" αχαμνό testicle @ 21:52. δεν χρεωκόπησε... Κοιτάξου στο καθρέφτη ανεγκέφαλε

Η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και το άμεμπτο ήθος σου Κε Ζαχαριά, είναι γνωστά. Τους καναπεδάτους κουκουλοφόρους σχολιαστές γράφτους.!!!Συνέχισε όπως εσυ νομίζεις τον αγώνα σου.!!Εσύ δεν ανήκεις στο πολιτικό αληταριό, των καλαλαρχών ,των κρατικοδίαιτων εργολάβων,των <<ΦΤΩΧΩΝ>>επιχειρηματιών που δεν πληρώνουν,των διαπλεκομμενων,.Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις,διότι πάντα το κάνεις ΣΩΣΤΑ.!!!!

Ζαχαριά τίμησες την εντολή μας,θα μείνεις με τη στάση σου στην ιστορία ως ο πρώτος πραγματικά βουλευτής Αρκαδίας της Αριστερας.

@ 22:39..Eπιβεβαιώνεις την υποψία μου, με την απάντησή σου.!!Καλη νύχτα, μωρέ. Άει κίχου.

Τώρα που ο στόχος επετεύχθη, που διαλύθηκε ο Σύριζα, μπορείς να βγεις από την ποντικότρυπα γελοίε παρατηρητή, τι λες;

Καλή συνέχεια κύριε Ζαχαριά, απ' όπου και αν επιλέξεις να δώσεις τους αγώνες σου. Είσαι πραγματικά ένα αξιόλογο άτομο, που ξεχωρίζει. Είμαστε περήφανοι που εκπροσώπησες την Αρκαδία στη Βουλή των Ελλήνων, έστω και για τους λίγους αυτούς μήνες.

Από πού παίρνεις μαθήματα? Μήπως από τον αποτυχημένο Γιατρό και Βολευτή Κωνσταντινόπουλο??

Απο αμπελοφιλοσοφίες, θεωρητικούρες και ψευτοκουλτούρα η Αριστερα ξέρει. Όταν της δόθηκε όμως η δυνατότητα άσκησης εξουσίας ερείπια.......πίσω στις κολλεκτιβες και στα Σοβιέτ σας....

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Κε Ζαχαριά επρεπε να ειχατε παραιτηθει αμεσως μετα το ΟΧΙ σας στην βουλη. Η ετεροχρονισμενη παραιτηση και το ΠΑΡΩΝ στην 2η ψηφοφορια σας τοποθετει οριακα σε αξιοπρεπη θεση και εμενα οριακα εντος της Χρυσης Αυγης. Λυπαμαι

Συγχαρητήρια για τη στάση σου. Είσαι από τους λίγους που είπαν μια συγγνώμη στους πολίτες, αφού άλλα ζητήσαμε με το ΟΧΙ και άλλα εφαρμόζονται. Τετ, 26/08/2015 - 10:38 ε καλά, τους άλλους που μας κορόιδευαν συνέχεια τους ψήφιζαν κάθε φορά, ο Σύριζα με 1 φορά κοροϊδία ψηφίζεται άνετα άλλες 5 φορές.

Γυμνός από λύσεις και ρεαλιστικές προτάσεις ήσουν απ'την αρχή, όπως όλο το "κόμμα". Οι τυφλοί που ψήφισαν, καμάρωναν τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά, Τώρα απλώς ταπεινωμένοι, αρκετοί, το παραδέχονται.

Ξεπερνώντας τον αιφνιδιασμό, όλο το προσωπικό της μονταζιέρας είναι σε πλήρη δράση. Το γενικό πρόσταγμα το έχει ο γελοίος παρατηρητής, άτομο του οποίου οι "παρεμβάσεις στον δημόσιο διάλογο" χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για τη "σπουδαιότητά" τους. Από μια άποψη, όσο αργότερα γίνουν οι εκλογές τόσο περισσότερη διασκέδαση θα μας προσφέρει το τσίρκο του.

@Anonymous 12:46 - Κοιτάξου στο καθρέφτη ανεγκέφαλε παπαγάλε. Μεγαλύτερη μονταζιέρα από την "Αριστερά" (αυτή που κάνει τη νύχτα μέρα επί δεκαετίες) δεν πέρασε από αυτό το τόπο.

@. Observer--Γιατι πετσοκόβεσε αγαθοβιόλη για την δεξιά ;;;Τις ίδιες αλητείες (ΛΑΜΟΓΙΕΣ) κάνει και η ( αριστερά) ο Τσίπρας((41 χρονια παρακολούθησε μαθήματα στη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ))......................Διάβασε λοιπόν: Οι βαρύγδουπες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι θα τσακίσει τη διαπλοκή, όχι μόνο έμειναν στα λόγια, αλλά αντίθετα έπεσαν στο κενό και στο βωμό της πολιτικής προβολής από τα κανάλια και τις εφημερίδες των «μεγαλοεκδοτών».(((Τα βρήκε με τα κανάλια))) Για άλλη μια φορά οι πολιτικές μεγαλοστομίες και οι υποσχέσεις πέφτουν στο κενό και αποδεικνύονται λόγια του αέρα. Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος που σε κάθε δημόσια δήλωσή τους διαβεβαίωναν ότι «θα ταράξουμε στη νομιμότητα τη διαπλοκή» και ότι θα τσάκιζαν τη διαφθορά, όχι μόνο έδωσαν παράταση στην απαλλαγή του Μεγάρου Μουσικής από την υποχρέωση προσκόμισης ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, αλλά ενέκριναν κονδύλι 600.000 από τον κρατικό προϋπολογισμό για τους... ιδρυτικούς του σκοπούς!!! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ο ΑΛΕΞΗΣ,ρε νούμερο,ηρέμισε πια ...Θα έχει βοήθεια απο την βολιμή (ποτάμι)του Σταύρου.και απο τον ντε λα μαγκεν Βαγγέλα ναούμ..συν Φωφούλα.................

@ Αnonymoys 17:49 - Μόνο περιορισμένα μυαλά ερμηνεύουν τα σχόλιά μου ως στήριξη στη δεξιά η σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Think out of the box idiot.

Ρε γελοίε παρατηρητή, μόνο να βρίζεις ξέρεις; Έχεις λαλήσει, το καταλαβαίνεις; Πήγαινε να σε δει κανένας τρελογιατρός.

@Observer .<<.Υπεφυσιολογικό>>μυαλό μόνο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζεις.Σε αφήνω στην κοσμάρα σου να πιστεύεις ότι είσαι διάνοια.Με διασκεδάζεις..........................

Απο ποιά πραγματικότητα έλειπε χρόνια? Γιατρός δεν ήταν? έτσι δεν τον έμαθε ο κόσμος? Μήπως το μπερδέυεις με κατι στελεχάκια εκ ρουμανίας, που τελευταία το παίζουν αυτοδημιούργητα επαρχιωτακια με το πηλοφόρι και το μυστρί?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.