Ζαχαριάς: Δεν θέλουμε τη ρήξη, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι (video)

Ζαχαριάς: Δεν θέλουμε τη ρήξη, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι (video)

Ιούνιος 25, 2015 - 21:43
7 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς συμμετείχε στη συζήτηση την οποία διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματός του με θέμα τη διαπραγμάτευση στην Πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη την Πέμπτη το βράδυ.

Ο κ. Ζαχαριάς αναφέρθηκε στην οξύτατη πολιτική συγκυρία την οποία διέρχεται η χώρα και επεσήμανε ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εμπιστοσύνη στη διαπραγματευτική ομάδα και ότι στο κόμμα συζητούν όλα τα σημεία της διαπραγμάτευσης.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι οι δανειστές επιθυμούν την ταπείνωση της χώρας και της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ ως κόμματος, επειδή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν θέλουν να χωράει στην Ευρώπη μια πολιτική λύση εκτός νεοφιιλελεύθερου πεδίου.

Είναι απόφαση πολιτική η διαπραγμάτευση που γίνεται

Ως προς τις εξελίξεις και τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, είπε ότι το παλεύουν όσο μπορούν και με όποια περιθώρια υπάρχουν. Ως προς τη συμφωνία, επεσήμανε ότι σε αυτήν δεν θα υπάρχουν μνημόνια και μνημονιακά μέτρα. 

Και διευκρίνισε:

Δεν θέλουμε τη ρήξη, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη ρήξη

«Αν χρειαστεί, πρέπει να μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε», είπε κλείνοντας.

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Ζαχαριάς για τις πολιτικές εξελίξεις


7 Σχόλια

Να είστε έτοιμοι να την κάνετε με κανένα ελικόπτερο έτσι και τα σκ@@@@@τε...αλλά δεν το βλέπω να προλαβαίνετε.

Είδα κάτι φωτογραφίες και αναρωτήθηκα ποιό σωματείο συνταξιούχων έχει τέτοια μαζικότητα

Αγαπητέ κύριε. Καλή η Αριστερά ιδεολογικά, αλλά στην πράξη δεν παίζεστε. Κοντεύουμε να πτωχεύσουμε και να κλείσουνε οι τράπεζες και σεις λέτε αερολογίες. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε ή να το παρατήσετε; Η Ευρώπη και όλος ο κόσμος ζουνε μαζί. Δε είμαστε μονοι μας. Χρωστάμε. Πληρώστε να τελειώνουμε. ή μήπως εσείς δεν πληρώνετε; Είστε μπαταχτσήδες;

@ APOTROPEA SXOLIA Παρασκευή 26.6.2015 ώρα 22.12 !!!!!!! μετέχεις στο ιατρικό συμβούλιο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.