Ζαχαριάδης αντί Κομίνη στο Ατρόμητος - Αστέρας

Ζαχαριάδης αντί Κομίνη στο Ατρόμητος - Αστέρας

Μάιος 26, 2015 - 16:01
0 σχόλια

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας αντικαθιστά τον Γεώργιο Κομίνη του συνδέσμου Θεσπρωτίας που είχε αρχικά ορισθεί για να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των play off της Super League την Τετάρτη (27/5, 17:15).

Ο Γεώργιος Κομίνης τιμωρήθηκε γιατί δεν καταλόγησε υπέρ της Λάρισας παράβαση πέναλτι στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Παναχαϊκή για τα παιχνίδια των play off της Football League.

Έτσι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης παίρνει την θέση του Γεώργιου Κομίνη ενώ παραμένουν ίδιοι οι βοηθοί όπως αρχικά είχαν ορισθεί και είναι οι Γεώργιος Κάλφογλου του συνδέσμου Θεσπρωτίας και Νικόλαος Φαντόπουλος του συνδέσμου Πειραιά με τέταρτο τον Γεώργιο Δασκαλόπουλο του συνδέσμου Κορινθίας και παρατηρηρή του αγώνα τον Θεόδωρο Γκαϊτατζη του συνδέσμου Δράμας.
 
Αναλυτικά

(17:15) Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: Ζαχαριάδης-Κάλφογλου-Φαντόπουλος
(19:30) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Στυλιάρας-Κωστάρας-Πετρόπουλος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.