Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης ΟΣΔΕ 2019 στον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας

Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης ΟΣΔΕ 2019 στον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας

Απρίλιος 19, 2019 - 14:16
0 σχόλια

Αγαπητέ Παραγωγέ,

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας και το ΚΕΑ Τρίπολης σε ενημερώνει πως ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) για το έτος 2019.
Έλα άμεσα στο ΚΕΑ Τρίπολης, Κεντρο Υποδοχής Δηλώσεων της περιοχής μας, 28ης Οκτωβρίου 8 στην Τρίπολη ή στα συνεργεία του στη Μεγαλόπολη, στα Τρόπαια και στο Λεβίδι για να υποβάλεις τη δήλωση σου.

ΕΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2019 / ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ-ΕΚΤΡΟΦΗΣ 2019 / ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

• Ο παραγωγός απαραιτήτως πρέπει να έχει μαζί του τους κωδικούς TaxisNet, με σκοπό να παραχθεί ο "Κωδικός Εξουσιοδότησης" που απαιτείται για την υποβολή της Αίτησής του και προσωπικό email.

• Απαιτείται ο αριθμός ΑΤΑΚ για τα ιδιόκτητα αγροτεμάχια ενώ για τα ενοικιαζόμενα παραμένει και φέτος ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ η συμπλήρωση του.

• Όσα δικαιολογητικά ανανεώνονται κάθε χρόνο ή έχουν αλλάξει από πέρυσι θα πρέπει απαραιτήτως να τα έχουν μαζί τους οι παραγωγοί, διαφορετικά δεν είναι δυνατόν να υποβληθεί η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.