Υποψήφιος πρόεδρος Δόριζας ο Τάκης Παπούλιας

Υποψήφιος πρόεδρος Δόριζας ο Τάκης Παπούλιας

Φεβρουάριος 11, 2019 - 10:29
0 σχόλια

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της Δόριζας Δήμου Τρίπολης ανακοίνωσε ο κ. Τάκης Παπούλιας με ανάρτησή του στο Facebook:

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι! Επιλέγω το fc και σας ενημερώνω ότι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος για τη θέση του παρέδρου στη Δόριζας. Στην απόφαση αυτή κατέληξα μετά τη συνεχή υποβάθμιση που υφίσταται το χωριό αυτό τις τελευταίες τετραετίες εξαιτίας της εσωστρέφειας και της απομόνωσης στην οποία περιήλθε με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον βέβαιη η εξαφάνισή του από το χάρτη στην επόμενη δεκαετία.
Στόχος μου είναι η επιβίωση της Δόριζας στον 21ο αιώνα. Πιστεύω ότι ο τόπος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχει.
Ο οικισμός βρίσκεται, γεωγραφικά, σε προνομιούχο θέση σε σχέση με άλλα χωριά του δήμου Τρίπολης και θα μπορούσε να αποτελέσει δυναμικό προάστιο της πόλης αν:

α) αξιοποιούσε τα προγράμματα χωροταξίας - περιβάλλοντος για την οικιστική ανάπτυξη και την προσέλκυση νέων κατοίκων
β) ανέπτυσσε πολιτιστική δραστηριότητα με στόχο τη συμμετοχή στην ενίσχυση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και την προσέλκυση κοινού
γ) αποτελούσε τουριστικό προορισμό λόγω του φυσικού του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής του δράσης.

Τάκης Παπούλιας
Φυσικός, Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μόνιμος κάτοικος Δόριζας από το 2012


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.