Επικαιρότητα

Latest

Ο Παναγιώτης Λαλούσης υποψήφιος με τη Νέα Πελοπόννησο στη Λακωνία

Την υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Λαλούση με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Λακωνίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Περισσότερα

Προσφορά τροφίμων σε άπορους από την Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας (pics,vid)

Ενόψει της εορτής της Αναστάσεως του Κυρίου την Παρασκευή 19 Απριλίου  παραδόθηκαν στους υπεύθυνους των ενοριών δέματα αγάπης για τις μέρες του Πάσχα, παρουσία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλεξάνδρου.

Περισσότερα

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στην Τρίπολη

Την Κυριακή 21/04/2019 λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Περισσότερα

Το δυναμικό της «Νέας Τρίπολης» σε μια φωτογραφία

Στη μάχη των εκλογών έχουν μπει οι δημοτικές παρατάξεις για τα καλά. Οι επικεφαλής των συνδυασμών στον Δήμο Τρίπολης συσπειρώνονται, συντάσσονται και ανασυντάσσονται.

Περισσότερα

«Τρίπολη Αύριο»: Νέοι υποψήφιοι με τον Κώστα Τζιούμη

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο,ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν...θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρί

Περισσότερα

ΓΣΕΕ: Πώς θα υπολογίσετε το δώρο Πάσχα

H ΓΣΕΕ μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ, kepea.gr) ενημερώνει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα για τη καταβολή του Δώρου Πάσχα.

Περισσότερα

Οκτώ μήνες φυλάκιση στον Κίμωνα Κουλούρη για σωρεία παραβάσεων ΚΟΚ το 2012

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης, για την «τρελή κούρσα» με το αυτοκίνητό του στη Λ. Βουλιαγμένης, τον Ιανουάριο του 2012.

Περισσότερα

Αποκαθίσταται η καθίζηση στο Δερβένι

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Επείγουσες εργασίες προσωρινής αποκατάστασης βατότητας λόγω θεομηνίας του εθνικού δικτύου Μεγαλόπολης – Καλαμάτας (καθιζήσεις στην περιοχή Δερβένι)» υπέγραψε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσο

Περισσότερα

«Κυριακή στο χωριό»: Πάσχα στο Κάψια

Νέο επεισόδιο. Πάσχα στο Μωριά!!!

Κάψια Αρκαδίας Ανήμερα του Πάσχα στις 13.30, στην ΕΡΤ3
Επανάληψη, Δεύτερη μέρα του Πάσχα στις 11.30, στην ΕΡΤ3

Περισσότερα

Ο Θωμάς Μολασιώτης υποψήφιος με τον Γ. Μπουντρούκα στην Αργολίδα

Ένας ακόμη υποψήφιος από την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας έρχεται να προστεθεί στην ομάδα της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» σήμερα (19/4/2019).

Περισσότερα

Σελίδες