Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Ζαχαρίας Τσαμούλος

Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Ζαχαρίας Τσαμούλος

Απρίλιος 14, 2019 - 19:45
0 σχόλια

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

Ονομάζομαι Ζαχαρίας Τσαμούλος του Στυλιανού και γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1970. Είμαι παντρεμένος με την Καγιάννη Άντζελα και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Είμαι έμπορος και βιοτέχνης στο επάγγελμα, με πολυετή εμπειρία στον τομέα των κατασκευών και με ενεργή παρουσία στο χώρο των αλουμινίων και την παραγωγή πλαστικών. Την τελευταία 5ετία αποτελώ μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής στο εξωκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους Τρίπολης. 
Συμμετέχω στην ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί θέλω να ενισχύσω την προσπάθεια του ξάδερφου μου, λογιστή μου αλλά και ενός δικού μου ανθρώπου που αγωνίζεται  για την αναβάθμιση της  Τρίπολης ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα της κακοδιαχείρισης και της αναποτελεσματικότητας στο Δήμο που τον έχουν καταντήσει ουραγό των εξελίξεων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.