Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Σπύρος Ζάβος

Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Σπύρος Ζάβος

Φεβρουάριος 19, 2019 - 13:03
0 σχόλια

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

Ονομάζομαι Ζάβος Σπυρίδων.

Γεννήθηκα το 1961 στο Λεβίδι Αρκαδίας όπου και κατοικώ με τη σύζυγο μου Τσίωλη Νικολέττα και τα 3 μας παιδιά. Είμαι συνταξιούχος Δικαστικός υπάλληλος. Η αγάπη μου για το τόπο μου με έκανε να ασχοληθώ από νεαρή ηλικία με διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς. Διετέλεσα Δημοτικός σύμβουλος του Καποδιστριακού Δήμου Λεβιδίου. Σε αυτές τις εκλογές θα είμαι υποψήφιος με το Νίκο Τσιαμούλο θέλοντας να συμβάλλω και εγώ σε μια πιο ποιοτική καθημερινότητα των πολιτών που ζουν στα χωριά μας, αλλάζοντας έτσι τη σημερινή κατάσταση και δημιουργώντας έναν καλύτερο Δήμο που να αξίζει τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.