Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Νίκου Παρασκευάς

Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Νίκου Παρασκευάς

Απρίλιος 08, 2019 - 10:46

H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

Ονομάζομαι Νίκου Παρασκευάς του Ιωάννη και είμαι Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης με την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» και θέτω εκ νέου την υποψηφιότητα μου για δεύτερη φορά.

 Το διακύβευμα αυτών των Δημοτικών εκλογών είναι η εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο των άριστων και πιο αξιόλογων προσώπων από κάθε παράταξη. Η συνεργασία είναι μονόδρομος. Ο Δήμος πρέπει να διαβεί από δύσβατα μονοπάτια για να φτάσει εκεί που επιθυμούν οι Δημότες της Τρίπολης και τούτο θα επιτευχθεί συνεργικά από όλες τις παρατάξεις  χωρίς αποκλεισμούς . Ας διαψεύσουμε όλοι μαζί, τους συνωμοσιολόγους – μάντεις – κάλχες  που προβλέπουν καταστροφή. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και τόλμη ώστε να επιλεγούν αυτοί που πραγματικά είναι έτοιμοι και άξιοι να συνεργαστούν.

 Ο Νίκος Τσιαμούλος είναι ένας άνθρωπος που διέπεται από Πολιτικό θάρρος, με προγραμματισμό, αυτοδιοικητικός, πάντα προσηλωμένος στις πολιτικές γραμμές που έχει χαράξει εδώ και χρόνια. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.