Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Φαχούρι Ιμπραχήμ

Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Φαχούρι Ιμπραχήμ

Απρίλιος 22, 2019 - 13:17
20 σχόλια

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Φαχούρι Ιμπραχήμ με το συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα"!

Ονομάζομαι Φαχούρι Ιμπραχήμ του Σάλεχ και έχω γεννηθεί στην Ιορδανία. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κολλιάκου καθηγήτρια Αγγλικών και έχουμε 5 παιδιά. Είμαι Ιατρός , με ειδικότητα στην Παιδοχειρουργική, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία από τα Νοσοκομεία Παίδων “Αγία Σοφία” και “Αγλαΐα Κυριακού” και τα τελευταία 27 χρόνια είμαι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, κατέχοντας σήμερα τη θέση του Διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής.

Αποφάσισα να στηρίξω τον Νίκο Τσιαμούλο στην προσπάθεια του να αναγεννήσει τον Δήμο της Τρίπολης και να υλοποιήσει το όραμα του για έναν Δήμο πρότυπο στην Ελλάδα. Ο Νίκος είναι ικανός, νέος, εργατικός, έμπειρος και αξιόπιστος με ρεαλιστικό πρόγραμμα. Έχω ξαναθέσει τον εαυτό μου υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με άλλη παράταξη και ξανακατεβαίνω στον αυτοδιοικητικό στίβο με κάτι νέο, καινούργιο και φρέσκο που εκφράζει ο Νίκος Τσιαμούλος.

Δελτίο Τύπου


20 Σχόλια

ΨΕΎΤΙΚΟΣ,ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΒΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ.

ΦΑΧΟΥΡΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΕΙΑ ΦΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ;

Πολύ καλή κίνηση Νικόλα! Εξαιρετική επιλογή συνέχισε έτσι και αγνόησε τους λασπολόγους...! Λογικό είναι να τσούξει! Η δύναμη του γιατρού δεν έχει παραταξιακά κριτήρια και κατά συνέπεια σήμερα ζορισαν τα πράγματα για κάποιους!

ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑ,ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΑΧΟΥΡΙ 500-5 5 ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο Κ ΦΑΧΟΥΡΙ

By the way το ΣτΕ είπε ΟΧΙ στα αναδρομικά των γιατρών του ΕΣΥ από το 18 και πίσω.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΨΗΦΟ

Γιατρε είσαι δύναμη έχει σώσει ζωές άστους να λένε ...Πονάνε λίγο θα περάσει έχουν και ξύδι ...Νερό πάντως δεν έχουν ξέρει ο Τζιουμης

Ταράζεις τα νερά φίλε με τις επιλογές σου ως τώρα λογικό είναι να αντιδρούν. Με τόσο δυνατό συνδυασμό που έχεις. Μην ασχολείσαι. Συνέχισε τίμια και αφοσιωμένα όπως πας.

Μπράβο γιατρέ για την επιλογή σου. Ξέρεις τι κάνεις. Έχεις προκαλέσει πανικό και δεν ξέρουν από που τους ήρθε. Καλή επιτυχία!

Εσας που σας ετσουξε, ξύδι!! Μπραβο ρε Νικόλα, έχει παρουσιασει τρομερο ψηφοδελτιο.. εισαι πρωτος! Παμε να παρουμε το Δημο!

@9.29 Ρε φιλε θα μας τρελανεις, σε ποιον νομιζεις οτι τα λες ? Φυσικα και σεβαστηκε την ψηφο των πολιτων, επειδη ο ανθρωπος ειχε ηθος και αρχες αποχωρησε.. για να μην ειναι συνενοχος. Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο!

Πίκρα στην Τριπολη του Αυριο και του χθες ..πάνε τα δυνατά χαρτία ..Με Κούρο που να πάει !!! Μεταξύ μας κάντε κάτι θα μας περάσει και ο Βοσνος

Γιατρε θα σου ελεγα να αφησεις την πολιτικη δεν σου παει και δεν της πας αν ηθελες να βοηθησεις την πολη θα το εκανες αφου ειχες εκλεγει ομως εσυ λιποτακτησες και παραιτηθηκες Μπορεις να προσφερεις πολλα σε αυτη την πολη μονο απο την θεση του ιατρου Καλο Πασχα

Μπράβο Νικόλα κάνε μια δημοσκόπηση δίκη σου να σε βγάλει τρίτο. Μπορείς,όχι πάλι τέταρτος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.