Τατούλης

Υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη ο Τσαγκαρέλης Αντώνιος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη ο Τσαγκαρέλης Αντώνιος

Μάρτιος 23, 2019 - 08:24
0 σχόλια

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι' αυτήν... θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος.

Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς, Δεν "χρωστάει" σε κανέναν, "χρωστάει" στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο περιβάλλον...

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου, που... τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας, την ανικανότητα, την οπισθοδρόμηση, την ουσιαστική διάλυση Δομών (ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.), την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες, τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια, την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων... καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά, από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...

Ώρα για αλλαγή σελίδας, για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, για την "Τρίπολη αύριο"... Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη, συμπολίτη έντιμο και σοβαρό, επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο, αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας, ότι πρώτη προτεραιότητα είναι  η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Τσαγκαρέλης Αντώνιος

Είμαι ο Τσαγκαρέλης Αντωνίος  του Γεωργίου και της Παναγιώτας.

Γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1979.

Είμαι παντρεμένος από το 2009 και πατέρας δύο παιδιών. Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Λογιστών Αρκαδίας.

Από το  2007 ασκώ  το επάγγελμα του οικονομολόγου –λογιστή σε ατομική επιχείρηση.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.