Υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη ο Νικόλαος Σιακωτός

Υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη ο Νικόλαος Σιακωτός

Απρίλιος 08, 2019 - 10:43
0 σχόλια

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι' αυτήν... θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος.

Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς, Δεν "χρωστάει" σε κανέναν, "χρωστάει" στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο περιβάλλον...

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου, που... τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας, την ανικανότητα, την οπισθοδρόμηση, την ουσιαστική διάλυση Δομών (ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.), την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες, τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια, την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων... καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά, από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...

Νικόλαος Σιακωτός

 

Είμαι ο Σιακωτός Νικόλαος και έχω γεννηθεί στη Σκοπή Μαντινείας. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη και έχουμε δύο παιδιά. Εργάζομαι στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης ως τεχνικός. Τα τελευταία χρόνια είμαι εκλεγμένος σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο με την Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.