Υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη ο Γιώργος Λαγός

Υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη ο Γιώργος Λαγός

Μάρτιος 19, 2019 - 18:18
0 σχόλια

Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Εμείς μπορούμε!

Είμαι ο Γεώργιος Λαγός,γεννήθηκα το 1959 στην Τρίπολη, πατέρας μου ήταν ο Λαγός Αθανάσιος αυτοκινητιστής (ΤΑΧΙ) και μητέρα μου η Δήμητρα από το Λευκοχώρι Γορτυνίας.

Είμαι παντρεμένος με την Παπαγιάννη – Λαγού Αρετή (υπάλληλο ΙΚΑ) και έχομε δύο παιδιά, τον Σάκη Λαγό (Απόφοιτος Πολυτεχνείου- Επιχειρηματίας) και την Δήμητρα Λαγού (Απόφοιτη ΑΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων). Σπούδασα Φυσιοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη και το 1984 διορίστηκα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου υπηρετώ έως σήμερα ως  Φυσικοθεραπευτής. Κατέχω με την κόρη του ιδιωτικό εργαστήριο Φυσικοθεραπείας που έχει εξυπηρετηθεί όλη η Τρίπολη.

Έχω διατελέσει:
1. Αντιδήμαρχος Τρίπολης
2. Δημαρχεύων
3. Πρόεδρος ΚΑΠΗ
4. Πρόεδρος ΔΑΚ
5. Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού
6. Πρόεδρος Σκοπευτηρίου
7. Δημοτικός σύμβουλος 12 χρόνια
8. Πρόεδρος της ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.