Υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη ο Γιάννης Σαμπρακος (vid)

Υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη ο Γιάννης Σαμπρακος (vid)

Μάιος 11, 2019 - 15:50
0 σχόλια

Ο Γιάννης Σαμπράκος είναι μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης,  στο  ψηφοδέλτιό μας των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου 2019.

Ο Γιάννης είναι Τοπογράφος Μηχανικός

Γεννήθηκε στην Τρίπολη και αποφοίτησε από το 1ο Λυκειο Τρίπολης.

Διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Τρίπολη από το έτος 1993 και είναι έγγαμος με δύο κόρες.

Έχει διατελέσει μέλος του Συμβουλίου Χωροταξίας και Πολεοδομίας (Σ.Χ.Ο.Π.) του Νομού Αρκαδίας.

Επίσης έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης την περίοδο 2004-2006 και διαχειριστής του πρώτου ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης που εκτέλεσε ο Δήμος Τρίπολης.

Εκλέχτηκε το 2011 Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή μας.

Διετέλεσε πρόεδρος της πρώτης επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Τρίπολης

Έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της αναπτυξιακής εταιρείας της βόρειας Πελοποννήσου ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ Α.Ε που διαχειρίζεται αναπτυξιακά προγράμματα για δήμους και ιδιώτες.

Το 2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης με ευθύνη τη Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου και την Πολεοδομία καθώς και του Τμήματος Χωροταξίας και Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Τρίπολης.

Σήμερα, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Πρόεδρος του τμήματος Τουρισμού και Γραμματέας της αναπτυξιακής εταιρείας του επιμελητηρίου ΑΓΑΠΗΝΩΡ.  

Γιάννη, σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου και προσδοκούμε – με τις γνώσεις και την εμπειρία σου σε κρίσιμους τομείς για την ανάπτυξη του Δήμου μας - να συμβάλεις αποφασιστικά στη δρομολόγηση λύσεων που θα πάνε την Τρίπολη ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Δελτίο Τύπου

Video: 

ArcadiaPortal.gr - Γιάννης Σαμπράκος - Νέα Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.