Υποψήφιος με τον Δημήτρη Βόσνο για τον δήμο Τρίπολης ο Ζαρακοβίτης Δημήτρης

Υποψήφιος με τον Δημήτρη Βόσνο για τον δήμο Τρίπολης ο Ζαρακοβίτης Δημήτρης

Ιανουάριος 26, 2019 - 21:35
12 σχόλια

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος ανακοίνωσε έναν ακόμα υποψήφιο, ο οποίος θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο νέος υποψήφιος ονομάζεται Ζαρακοβίτης Δημήτριος  και είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Εργαστηρίου Εφαρμογών Ψηφιακής Υγείας & Οικονομικών της Υγείας (DigiTHEA Lab) με ερευνητικό αντικείμενο που αφορά στα Πληροφοριακά Συστήματα Υγείας, Οικονομικά της Υγείας και Ψηφιακές Εφαρμογές στην Υγεία (Health Informatics & Health Economics).

Να αναφέρουμε ότι ο  κ. Ζαρακοβίτης εργάζεται ως Τεχνολόγος Ραδιολογίας Ακτινολογίας στο Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Στην συνέντευξη που παραχώρηση ο κ. Βόσνος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου η παράταξη του θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και εκεί θα υπάρξουν και παρουσιάσεις και άλλων υποψηφίων.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει 

Τον υποψήφιο του Δημήτριο Ζαρακοβίτη – Ραδιολόγο/Ακτινολόγο, κάτοχο Master of Science, από το 2016 Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, παρουσίασε χθες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος.

Πρόκειται για έναν νέο επιστήμονα με ιδέες που θα βοηθήσουν στην ψηφιακή ανάπτυξη του Δήμου Τρίπολης.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτριος Βόσνος ανέφερε τις σπουδές και στοιχεία από το εξαιρετικό βιογραφικό του κ. Ζαρακοβίτη

¨Νομίζω στην φιλοδοξία μου να παλέψω εγώ και οι συνεργάτες μου να αλλάξουμε την πόλη μας , να την κάνουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη  και κυρίως στον τομέα της ψηφιακής πόλης , ζήτησα από τον Δημήτρη Ζαρακοβίτη να προσφέρει και για  πόλη μας  , με τιμάει και τον ευχαριστώ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ¨

 

Ο Δημήτρης Ζαρακοβίτης ευχαρίστησε με τη σειρά του τον κ. Δημήτρη Βόσνο, είπε ότι ο Δήμος έχει πολλά προβλήματα αυτή τη στιγμή, ανέφερε κάποια από αυτά και είπε:

¨Ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις και ιδεολογίες αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εργαστούμε όλοι από κοινού , με κοινό πνεύμα και διάθεση , φιλότιμο και όραμα προκειμένου να αλλάξουμε έστω 2 ή 3 πράγματα σοβαρά από τα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη μας. Πρέπει ο Δήμος να είναι ανταποδοτικός .

Όσον αφορά τον τομέα της Υγείας ο κ. Ζαρακοβίτηςπρότεινε τη δημιουργία μιας συμβουλευτικής ομάδας που θα κατευθύνει ανθρώπους οι οποίοι δυσκολεύονται στην πρόσβαση στην Υγεία 

¨Στηρίζω το όραμα και τη φιλοδοξία ανεξάρτητα από πολιτικές παρατάξεις  να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τόπο στο οποίο μένουμε¨   

Τέλος ο Δημήτρης Βόσνος ευχαρίστησε τα Μέσα Ενημέρωσης για τη συμβολή τους στον προεκλογικό αγώνα και απεύθυνε πρόσκληση για την κοπή βασιλόπιτας της παράταξης στις 10 Φεβρουαρίου  – 11 το πρωί , στο Τουριστικό Περίπτερο της Πλατείας Άρεως

Video: 

Παρουσίαση υποψηφίου Δημητρίου Ζαρακοβίτη


12 Σχόλια

Μπράβο Δημήτρη που διάλεξες να κατέβεις υποψήφιος με ένα άτομο τίμιο, ανιδιοτελή, που βάζει το κοινό καλό πάνω από το οποιοδήποτε προσωπικό οικονομικό συμφέρον. Γιατί υπάρχουν και υποψήφιοι δήμαρχοι που δεν νοιάζονται για τον τόπο τους, παρά μόνο για το τι θα βάλουν **

Ο Γιαννιος με επιστολή του άλλο σαΐτε του διαψεύδει πως θα ειναι υποψήφιος με τον Βόσνο γιατί αραγε;

άκλαυτος

Τα τριγενή και δικατάληκτα είναι η άμυνα της γλώσσας που ξεβρακώνει τους ημιμαθείς. Από ανιδιοτελές ενδιαφέρον θα πρόσθετα πως η πολιτική συμπόρευση ορισμένων κλονίζει και την εμπιστοσύνη για την επαγγελματική τους επάρκεια.

Ο Βοσνος θέλει αρκετούς ψήφους για να εκλέξει το εαυτό του τίποτα παραπάνω. Τώρα για τον συγκεκριμένο υποψηφιοσ Καλα θα κάνει να ανοίξει τα αυτιά του και τα μάτια του.

Βόσνο γελάνε τα μάρμαρα της Αθηνάς της Αλέας μαζί σου... Επιστολή ΄διάψευσης ο Γιαννίός; Δεν τους ρωτάς πρίν τους ανακοινώσεις ρε κακομοίρη;

Φίλε Δημήτρη το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται ο Βοσνος είναι να μαζέψει αρκετούς ψήφους για να βγει την πρώτη Κυριακή ως δημοτικός σύμβουλος, και μετά να πιάσει καρέκλα ανεξαρτήτως του ποιος θα βγει δήμαρχος την επόμενη Κυριακή. Για να του μαζέψεις ψήφους σε θέλει, και να κάνει αυτός την δουλειά του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.