Υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη ο Βαγγέλης Νικήτας

Υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη ο Βαγγέλης Νικήτας

Μάρτιος 05, 2019 - 08:39
12 σχόλια

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 θα έχουμε μαζί μας, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης, έναν καταξιωμένο συμπολίτη μας στο χώρο της Εκπαίδευσης και της Αυτοδιοίκησης, τον Βαγγέλη Νικήτα.

Ο Βαγγέλης Νικήτας γεννήθηκε στα Λαγκάδια και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Τρίπολης. Στη συνέχεια φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης.
Κατά την διάρκεια των σπουδών του εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών.
Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς.
Στη συνέχεια διορίστηκε ως εκπαιδευτικός και υπηρέτησε σε πολλά σχολεία της Αρκαδίας ενώ σήμερα είναι Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.
Στον εκπαιδευτικό χώρο ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό, εκλεγόμενος κατ’ επανάληψη στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Αρκαδίας και αιρετός εκπρόσωπος τόσο στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Ν. Αρκαδίας όσο και στο Α.Π.Σ.Υ.Π.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας με το συνδυασμό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2002 και του 2006 – το 2006 πρώτος σε σταυρούς – και διετέλεσε Αντινομάρχης Αρκαδίας το 2005 και το 2007.
Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Σίδερη, διοικητική υπάλληλο του Δήμου Τρίπολης και έχουν δυο κόρες, την Ιωάννα Χημικό και την Δήμητρα απόφοιτο της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Βαγγέλης Νικήτας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Αποδέχτηκα χωρίς κανένα δισταγμό την πρόσκληση του επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ Γιαάννη Σμυρνιώτη γιατί είναι μεγάλη η επιθυμία μου να συμβάλω – στο μέτρο των δυνάμεών μου – σε μια ριζική επανεκκίνηση που θεωρώ ότι έχει ανάγκη ο Δήμος Τρίπολης. Επιθυμώ για μια ακόμα φορά – όπως έκανα πάντα και στο παρελθόν – να αναμετρηθώ με τα προβλήματα του Δήμου μας και να προσπαθήσω να βελτιώσω την καθημερινότητά μας. Δηλώνω παρών στην προσπάθεια της ΝΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, επειδή το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το διεκδικούν και γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε περισσότερα...».

Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη συμμετοχή σου στην κοινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Τρίπολης και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δελτίο Τύπου


12 Σχόλια

Εξαιρετική υποψηφιότητα με ήθος και εμπειρία. Χρειάζονται και έμπειροι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί πάλι με την αυτοδιοίκηση, ώστε να συμβουλεύουν τους νεότερους και να μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους.

Μπράβο Βαγγέλη ήσουν και είσαι υπόδειγμα διευθυντή στο τέταρτο δημοτικο σχολείο και θα προσφέρεις σίγουρα πολλά και στο Δήμο .

Συγχαρητήρια Βαγγέλη τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στην τοπική αυτοδιοίκηση με πείρα και ήθος .

Κύριε Βαγγέλη εύχομαι ότι καλύτερο στον αγώνα που θα κάνετε! Έχετε αποδείξει ως διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης ότι έχετε τον τρόπο να δίνετε λύσεις και να βάζετε πάντα υψηλούς στόχους...!

Ένας αξιόλογος άνθρωπος, με ήθος, παιδεία και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση. Από τις λίγες υποψηφιότητες στη παράταξη Σμυρνιώτη, κι όχι μόνο σε αυτή, που ξεχωρίζει θετικά. Έχει να προσφέρει πολλά και δεν προσδοκά σε «κέρδη»... Καλή σου επιτυχία Βαγγέλη.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ,ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Είναι εμφανές ότι τα τελευταία 6 σχόλια έχουν γραφεί από το ίδιο άτομο. Εμπλουτίστε με νέους υποψήφιους τους συνδυασμούς σας και μην ανασύρετε φαντάσματα. Ο κόσμος σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσει πολύ διαφορετικά, γιατί είναι υποψιασμένος και δεν θα παραπλανηθεί.

Τα βαριά χαρτιά του Σμυρνιώτη πέντε η έξι άτομα ειναι πάνω απο εξήντα πέντε μέχρι εβδομήντα πέντε χρόνων. Αυτούς θέλετε να μας διοικήσουν τα επόμενα χρόνια με τις παλιές σκουριασμένες ιδέες και συμπεριφορές τους;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.