Υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη ο Παναγιώτης Κοσκινάς

Υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη ο Παναγιώτης Κοσκινάς

Φεβρουάριος 28, 2019 - 08:30
0 σχόλια

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 θα είναι μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης, ένας άνθρωπος με σημαντική διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση, ο Παναγιώτης Κοσκινάς.

Ο Παναγιώτης Ι. Κοσκινάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη.

Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Κυριακοπούλου που εργάζεται σε βρεφονηπιακό σταθμό και έχουν έναν γιό, φοιτητή στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου.

Είναι Απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του  Τ.Ε.Ι. Αθήνας και  κάτοχος Μεταπτυχιακού (ΜSc) sτη Διοίκηση Μονάδων Υγείας MSc.

Εργάζεται στο ΚΥ Τρίπολης (πρώην ΙΚΑ) ως Νοσηλευτής ΤΕ και παράλληλα είναι υποψήφιος Διδάκτωρ (PhD(c)) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο τμήμα Νοσηλευτικής της Σπάρτης.

Έχει σημαντική συνδικαλιστική δράση στο χώρο της Υγείας ως πρόεδρος του Συλλόγου Νοσηλευτών του Ν. Αρκαδίας,  μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.), μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ-Ε.Σ.Υ. και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου της Π.Φ.Υ. των Κέντρων  Υγείας.

Στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (2010 και 2014) εξελέγη Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης της οποίας  διετέλεσε και Πρόεδρος ενώ  το 2014 ήταν πρώτος σε σταυρούς μεταξύ των υποψηφίων όλων των παρατάξεων . 

Παναγιώτη, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη συμμετοχή σου, απ’ αυτό το νέο μετερίζι, στον αγώνα  για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Τρίπολης και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.