Υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη ο Αγγελής Μπαρλαμπάς

Υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη ο Αγγελής Μπαρλαμπάς

Απρίλιος 14, 2019 - 21:07
3 σχόλια

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 θα είναι μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης, ο Αγγελής Π. Μπαρλαμπάς.

Ο Αγγελής είναι Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης με μεταπτυχιακό στην Επεμβατική Ακτινολογία.

Με καταγωγή από την Γορτυνία, τέλειωσε το Λύκειο στην Τρίπολη, το 1990 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, το 1996 απέκτησε το Πτυχίο Ιατρικής και το 2006 έλαβε τον τίτλο ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής.

Έχει εργασθεί στο Ιδιωτικό τομέα ως συνεργαζόμενος με Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα αλλά και ως εκπαιδευτής σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Από το 2009 έως και το 2016 διατηρούσε Ιατρείο Υπερήχων στην Τρίπολη ενώ από το 2009 έως και το 2014 εργάσθηκε ως Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης στο Ι.Κ.Α. Τρίπολης.

Από το 2016 έως και σήμερα εργάζεται ως Επιμελητής Β΄ στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» στο τμήμα Αξονικής Τομογραφίας.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ακτινολογίας, του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου και της Γαλλικής Εταιρείας Ακτινολογίας.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά ενώ είναι – μετά από κατατακτήριες εξετάσεις -τεταρτοετής φοιτητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αγγελή, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη συμμετοχή σου σε ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Τρίπολης και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δελτίο τύπου


3 Σχόλια

ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΡΛΑΜΠΑΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΟΥΡΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΝ ΚΟΣΚΙΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΖΙΟΥΜΗ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ,ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΖΙΟΥΜΗ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.