Υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ) στην Αρκαδία ο Βασίλης Κατραλής

Υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ) στην Αρκαδία ο Βασίλης Κατραλής

Ιούνιος 23, 2019 - 09:40
1 σχόλια

Με κεντρικό σύνθημα «Οι αυταπάτες γκρεμίζονται - Η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση και αντίσταση ο δρόμος του λαού» το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Τα ψηφοδέλτιά του απαρτίζουν εργαζόμενοι και άνεργοι, νεολαίοι και συνταξιούχοι, όλοι άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα, γνωστοί από τη σταθερή και αποφασιστική τους συμμετοχή στις μάχες για το μεροκάματο, για τα δικαιώματα σε σπουδές, ασφάλιση, περίθαλψη, γενικότερα για το δίκιο του κόσμου της δουλειάς. Γνωστοί από τους αγώνες τους ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστικοποίηση, ενάντια στις βάσεις και τον πόλεμο, ενάντια στην εξάρτηση και τον ιμπεριαλισμό. Συναγωνιστές που με τη δράση τους υπηρετούν τη μόνη απελευθερωτική προοπτική, αυτήν της ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού.

Και πάνω απ’ όλα, το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με στόχο να βαθύνει τις σχέσεις του με το λαό, τη νεολαία και τους εργαζόμενους. Και τους καλεί όχι μόνο να το στηρίξουν εκλογικά, αλλά, κύρια, να είναι μαζί του από την 8η Ιούλη για να παλέψουν από κοινού ενάντια στην νέα επίθεση που θα έρθει.
Υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ) στην εκλογική περιφέρεια Αρκαδίας είναι ο Βασίλης Κατραλής.

Βασίλης Κατραλής: Το ζητούμενο για μας είναι να πιστέψει ο λαός στις δυνάμεις του, να οργανωθεί και να παλέψει.

Για το ΚΚΕ(μ-λ) οι εκλογές είναι μια πολιτική μάχη. Συμμετέχουμε σε αυτές για να φτάσει πλατιά η άποψή μας στο λαό. Πιστεύουμε πως οι λύσεις των προβλημάτων του λαού δε βρίσκονται στις κάλπες, αλλά στους αγώνες. Όποια κυβέρνηση και να εκλεγεί, η επίθεση θα συνεχιστεί. Επομένως είναι ανάγκη ο λαός να οργανωθεί, να αντισταθεί και να παλέψει. Τώρα που γκρεμίστηκαν οι παλιές αυταπάτες, να μην υποκύψει στις νέες. Για μας το πραγματικό δίλημμα δεν είναι ποιος θα κυβερνήσει και θα εφαρμόσει τη βάρβαρη πολιτική, αλλά αν ο λαός θα υποταχθεί ή αν θα αντισταθεί. Το ζητούμενο είναι να πιστέψει ο λαός στις δυνάμεις του, να σηκώσει κεφάλι, να δημιουργήσει εστίες αντίστασης και να παλέψει, όπως το έκανε όποτε του δόθηκε η ευκαιρία. 

Βασίλης Κατραλής
υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας

Βιογραφικό
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λεβίδι Αρκαδίας. Σπούδασε στο Γεωλογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1993 ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ως φοιτητής ανέπτυξε σημαντική δράση μέσα από το σχήμα των Αγωνιστικών Κινήσεων και συμμετέχει ενεργά στο μ-λ κίνημα από τότε. Με την αγωνιστικότητα και τον ενθουσιασμό που τον διακρίνει δίνει με συνέπεια το παρών στους μικρούς και μεγάλους αγώνες του λαού μας.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

δεν βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια οι μαοικοί? έχουν κατέβει σε εκλογές τόσες φορές και παίρνουν τα ίδια και τα ίδια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.