Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας ο Γαβράς Δημήτριος με την «Γορτυνία του μέλλοντος»

Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας ο Γαβράς Δημήτριος με την «Γορτυνία του μέλλοντος»

Απρίλιος 08, 2019 - 09:53
13 σχόλια

Νέα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε στο Δήμο Γορτυνίας

Γαβράς Δημήτριος

Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας

 

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες                            

Οι εκλογές του Μαΐου 2019 είναι ώρα ευθύνης για όλους μας και μεγάλη σκέψη για τον τόπο μας και μάλιστα σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, άλλες συνθήκες ζωής άλλα δεδομένα.

Ο Δήμος μας θέλει άξιους αυτοδ/κούς ανθρώπους με ικανότητα με εμπειρία με αρετή και τόλμη. Χρειάζεται ανθρώπους που ζουν με τον πολίτη μια ζωή και επικοινωνούν με το βλέμμα μαζί του χωρίς άλλα μέσα, και όχι δημιούργημα υπόγειων διεργασιών ή πολιτικών προτιμήσεων. Είναι τιμή μου που είμαι άνθρωπος της Αυτοδ/σης και περιβάλλομαι από έμπειρα στελέχη της, αλλά και πολλά νέα στελέχη με γνώση, όρεξη για προσφορά. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι με τις πράξεις μας υποθηκεύουμε το μέλλον των παιδιών μας γι' αυτό πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι, ώριμοι, δραστήριοι, ενεργοί. Πρέπει να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε εναλλακτικές προτάσεις ζωής για τις νέες γενιές που έρχονται. Η περιοχή μας είναι ικανή να το προσφέρει.

Υψηλότερα εισοδήματα και καλύτερες συνθήκες ζωής από αυτές που επικρατούν στην πόλη, αρκεί να συντονίσουμε όλοι τις προσπάθειές μας. Υπάρχουν τα μέσα. Βασικός άξονας ανάπτυξης του Δήμου μας να ενθαρρύνουμε τους νέους μας σε νέες καλλιέργειες παραγωγής νέων προϊόντων, και νέων επαγγελμάτων.

Δημιουργία Κτηνοτροφικού Πάρκου αιγοπροβάτων

Ανάπτυξη ελαιοπαραγωγής καλύτερη οργάνωση και διάθεση του ελαιολάδου και την πιστοποίηση της ποιότητας με την ονομασία προέλευσης.

Ανάπτυξη της αμπελουργίας και οινοποιίας τοπικού κρασιού. Η ευρωπαϊκή κοινότητα χρηματοδοτεί και στηρίζει μικρές παραγωγές.

Δημιουργία ζώνης Βιολογικής και οικολογικής γεωργίας

Δημιουργία Κέντρου Αγροτεχνολογίας υπεύθυνο για την παρακολούθηση, την συμβουλή και την ενημέρωση των αγροτών.

Ανάπτυξη υδατοκαλλιεργειών

Ανάπτυξη Αγροτουρισμού - οικοτουρισμού

Αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας με σύγχρονη τεχνολογία και επιστημονική στήριξη.

Υγεία. Δημιουργία τράπεζα αίματος, προμήθεια ειδικών συσκευών τηλεειδοποίησης (τα γνωστά μπίπερς) τα οποία θα προμηθευτούν οι ηλικιωμένοι που ζουν μόνοι τους στα χωριά μας.

Κατασκευή ελικοδρομίου. Απαραίτητο για έκτακτα περιστατικά μεταφοράς ασθενών αμέσως σε Νοσοκομείο.

Υποδομές παρέμβασης σε αγροτικούς δρόμους.

Βελτίωση δρόμων, πλατειών, πεζοδρομήσεις. Δημιουργία ολοκληρωμένου δικτύου αρδευτικών έργων.

Παρεμβάσεις για μεγάλα αναπτυξιακά έργα όπως έγινε της Κυράς το γεφύρι επί Δημαρχίας Δασκαλόπουλου Λεωνίδα, έργο που συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής συνδέοντας την μελλοντική πορεία της αξιοποίησης της λίμνης Λάδωνα και εδώ θα επιμείνουμε η περιοχή ν' αλλάξει όψη γιατί το αξίζει.

Εκπαίδευση - Πολιτιστική ανάπτυξη

Περαιτέρω ανάπτυξη των ιαματικών πηγών, πεζοδρομήσεις, αλλαγή πορείας του υπάρχοντος δρόμου. Μέλημά μας με συνεχή αγώνα η ολοκλήρωση του δρόμου Βυτίνα - Αρχαία Ολυμπία καθώς και ο δρόμος Δημητσάνα - Παλούμπα - Λουτρά Ολύμπιας.

Πρέπει να ενθαρρύνουμε και ιδιωτικές επενδύσεις όπως η δημιουργία μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης νερού πηγή Κορπός περιοχής Λίμνης Λάδωνας. Σχέδιο που έμεινε αναξιοποίητο στο παρελθόν καθώς και η πηγή Γκολέμη Κακουραίικα περιοχής Ηραίας.

Επίσης οφείλουμε να αναζητήσουμε νέες δημιουργικές προτάσεις όπως η δημιουργία αιολικού πάρκου που θα προσφέρει φιλική προς το περιβάλλον ηλεκτρική ενέργεια για το δήμο μας εξοικονομώντας μεγάλα οικονομικά οφέλη στους δημότες μας.

Μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά, στο χέρι μας είναι.

Πάμε λοιπόν όλοι δυνατά με όραμα και ελπίδα για ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο νίκης. Να ανατάξουμε όλοι μαζί τη Γορτυνία του μέλλοντος στη θέση που της αξίζει.

 

Με αλφαβητική σειρά:

Αυτοδιοικητικοί Συνεργάτες

Αλεξόπουλος Δημήτριος, πρώην Κοινοτάρχης Σύρνας, Δημοτικός Σύμβουλος, Υποψ. Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Δασκαλόπουλος Λεωνίδας, Κερπινή, πρώην Δήμαρχος Κλείτωρος
Ντάβος Παρασκευάς, πρώην Κοινοτάρχης Ράφτη
Ξυνής Βασίλειος, πρώην Κοινοτάρχης Χρυσοχώρι
Πέρρος Φώτης, Πρόεδρος Συλλόγου Παρνασσού
Πισιμίση Ελένη, Π.Ε. Αττικού Νοσοκομείου, Άγιος Ιωάννης
Σταματόπουλος Γεώργιος, πρώην Κοινοτάρχης Δρακοβούνι, πρώην αντιδήμαρχος Κλείτωρος

 

 

Συνεργάτες

Αναγνωστόπουλος Ηλίας, Μαγούλιανα
Γεωργιόπουλος Γεώργιος, Αγιονέρι
Γιαννακόπουλος Ιωάννης, Υπαλ. ΔΕΗ Μουριά Κλείτωρος
Γκιώνης Δημήτριος, Γραφίστας Ψάρι Ηραίας
Δάρας Δημήτριος, Δαρέικα
Δημόπουλος Βασίλειος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, Δημαίικα
Καλλιντέρης Μαρίνος, Αγιονέρι
Καρβούνης Θεόδωρος, Βλόγγος
Κολιόπουλος Βασίλειος, Ιατρός Καρδιολόγος, Λώτι
 Μιχαλόπουλος Γεώργιος, Κακουραίικα
Τουντόπουλος Κων/νος, Λυσσαρέα
 Τσίρμπας Γεώργιος, Όχθια
Χριστούλης Γεώργιος, Λιθαρός
Χριστούλη Ευσταθία, Λιθαρός

Δελτίου Τύπου

 

α) Γαβρά Γιάννα, Δικηγόρος, Λουτρά Ηραίας

β) Γαβρά Γεωργία, Νοσηλεύτρια Ιαματικές πηγές)

γ) Δάρα Άννα, Δαρέικα

 

Με την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου μας σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων

Συγκροτείτε και Συντονιστική Επιτροπή στήριξης εκλογικού αγώνα.

Ακόμη θα ήθελα να κάνω έναν αγωνιστικό εγκάρδιο χαιρετισμό και κάλεσμα προς όλους του υποψηφίους τοπικούς εκπροσώπους της Γορτυνίας να στηρίξουν τις προσπάθειές μας, να ενωθούν οι δυνάμεις μας με απώτερο σκοπό το μέλλον της Γορτυνίας που είναι το μέλλον των παιδιών μας.

Καλή επιτυχία! Καλή τύχη για την Γορτυνία!

 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος

Γαβράς Δημήτριος

Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας

 

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Γαβράς γεννήθηκε στα Λουτρά Ηραίας (Καλύβια). Εκεί μεγάλωσε και ζει μόνιμα μέχρι σήμερα. Η επαγγελματική του δραστηριότητα σχετίζεται με το χώρο που ζει, είναι επιχειρηματίας. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Γαβρά από το Πυρί Ηραίας και έχει δυο παιδιά την Χαραλαμπίτσα και τον Διονύση.

Το 1978 εκλέχθηκε για πρώτη φορά Πρόεδρος της Κοινότητας Λουτρών Ηραίας και από τότε έως το 1998 εκλέγεται συνεχώς πρόεδρος συμπληρώνοντας πλέον 20 χρόνια επιτυχής παρουσίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η ενασχόλησή του με τα κοινά και η δράση του έχει πλέον επεκταθεί σε όλο το Νομό Αρκαδίας και πέραν αυτού.

Το 1985 εκλέχθηκε ως μέλος στο Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου του Νομού Αρκαδίας για τέσσερα χρόνια. Το 1994 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτ. Γορτυνίας. Το 1995 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αρκαδίας (Τ.ΕΔ.Κ.Α.) λαμβάνοντας ενεργό δράση και βοηθώντας και από αυτό το «μετερίζι» την περιοχή της Ηραίας, την Γορτυνία και το Νομό Αρκαδίας γενικότερα.

Το 1997 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτ. Γορτυνίας προσφέροντας και εκεί ένα σημαντικό έργο. Συμμετείχε ακόμη σε πολλά Συμβούλια και Επιτροπές ως μέλος. 

Μέλος στο πειθαρχικό Συμβούλιο αιρετών Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Αρκαδίας.
Μέλος του Συμβουλίου εισήγησης και ανάθεσης έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Μέλος του Συμβουλίου κρίσης αυθαιρέτων κτισμάτων Γορτυνίας.
Μέλος στο τμήμα συγκοινωνιών Ν. Αρκαδίας Επιβατικών Δ.Χ. Αυτοκινήτων.
Μέλος του Συμβουλίου των Ιαματικών πηγών της Ελλάδας.

 

Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό τα οποία πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ιταλία, τη Σουηδία και τη Γερμανία. Έχει αποκτήσει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης αλλά και την απαραίτητη γνώση για τις μεθόδους εξασφάλισης χρημάτων από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα για την υποβοήθηση μειονεκτικών και προβληματικών περιοχών.

 

Ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στο νεοσύστατο Δήμο Ηραίας του Δημοτικού Συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες»

Δελτίο Τύπου

 


13 Σχόλια

Εξ όσων γνωρίζω οι μισοί δηλώνουν δημόσια υπερ ΚΟΥΛΟΙ και οι άλλοι μισοί ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. .......α ένας θα είναι υποψήφιος με ΛΥΤΡΑ

Τους ρώτησε άραγε αυτούς που αναφέρει τα ονοματα τους? Διότι κάποιοι μαθαίνω οιτι δεν ξερουν τίποτα.

Να δω Μπιπερς . Να πατάς το κουμπί και να περιμένεις..............τι? Το ελικόπτερο? ???

Γορτυνία του μέλλοντος αιώνος. Αμήν. Ρε συ "κοινοτάρχη 12:34" εκείνοι οι ΚΟΥΛΟΙ που γράφεις, πώς ακριβώς έχασαν τα χέρια τους; ***

Εκ παραδρομής. Συγνώμη! Ο δαίμονας του copy Και εγω ΚΟΥΛΗ ψηφίζω!

Ο Κύριος Γαβράς δίκιο έχει...χρειάζεται ελικοδρόμιο στη Γορτυνία...να τώρα θα πρέπει να βρει χώρο ο Γιάννης να το προσγειώσει στις 26 για να φύγει, γιατί με ελικόπτερο θα φύγει και θα αφήσει πίσω ορφανά τα υπόλοιπα **

Μπράβο.......................... ............................................... .... . . .........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.