Υποψήφιο περιφερειάρχη - έκπληξη «κατεβάζει» η Αρκαδία;

Υποψήφιο περιφερειάρχη - έκπληξη «κατεβάζει» η Αρκαδία;

Μάρτιος 19, 2018 - 11:13
8 σχόλια

Οι εκλογές δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζουμε. Οι ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει και οι εξελίξεις βρίσκονται μπροστά μας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόσωπο-έκπληξη από την Αρκαδία τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όχι, δεν πρόκειται για τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο, για τον οποίον πιστεύουμε ότι θα τηρήσει τον λόγο του και δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα ούτε στις βουλευτικές ούτε στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πρόκειται για πρόσωπο από τον χώρο της «γαλάζιας» παράταξης, ο οποίος δήλωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα.

Και επειδή ουδείς θέτει υποψηφιότητα για αυτή τη θέση αν δεν έχει ευρύτερη στήριξη, προφανώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις που αλλάζουν ίσως τις ισορροπίες στο «γαλάζιο» στρατόπεδο.

Ο συγκεκριμένος άνδρας δεν έχει διστάσει να έρθει σε ευθεία σύγκρουση με τον Πέτρο Τατούλη πολλές φορές και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι έτοιμος να συγκρουστεί μαζί του και για τον θώκο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.
 


8 Σχόλια

Ρε μάγκες το τερματίσατε.. Ο Λάκης εκ του Μανωλάκης έχει φάει μια καραβιά ψάρια με τον Πετράν και τώρα θυμήθηκε να γίνει επαναστάτης Ποπολάρος ? Δεν φοβάται μην και δεν βρει τον ψήφο του ούτε στο Παράλιο ? Ας ασχοληθεί καλύτερα με το***κι ας ονειρεύεται την αντιπεριφέρεια, γιατί ούτε οι γαλάζιοι, αλλά ούτε κι οι δήθεν αριστεροί τον θέλουν, αφού δεν σηματοδοτεί διεύρυνση. Λοιπόν κλάψτε τον ....

δεν ξερω αν θα ειναι ο λακης (οπως λεει στο πρωτο σχολιο) η οποιος αλλος,εκεινο που ξερω καλα,ειναι οτι στις επομενες εκλογες ο πετρακης θα κλαψει με μαυρο δακρυ ,δε θα βρει ουτε τη δικη του ψηφο !!!!!

Ο Λακης παιδια ειναι ζαχαροπλαστειο και εχει φοβερα γλυκά. Μην τον μπλεκετε με πολιτικη.

Εγω θαθελα ναξερα που θα κρυφτουν ολοι αυτοί όταν ξαναβγει περιφερειαρχης ο πέτρος....

Δεν πιστεύω το άρθρο να μπήκε από κάποιον, για να εκβιάσει τον κ. Πέτρο; έτσι λέω ή έτσι μου ήρθε στο νου! σωστά τα γράφει ο @ 18.07!

ε ρε παιδια ,να δωσουμε ενα ραντεβου για το βραδυ των εκλογων ,να δουμε ποιος θα εχει δικιο και θα γελαει,αυτοι που λενε οτι θα γελαει ο πετρακης? η οι αλλοι εμεις που λεμε οτι θα κλαιει με μαυρο δακρυ,στα λογια ο καθενας ξερει τι θα γινει και προσπαθει να πει το δικο του σαν σωστο,ερε γλεντια .............................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.