Υποψήφια με τον Κώστα Τζιούμη η Γεωργία Παναγοπούλου

Υποψήφια με τον Κώστα Τζιούμη η Γεωργία Παναγοπούλου

Απρίλιος 05, 2019 - 18:55
0 σχόλια

Κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο, ζητά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν.

Η Γεωργία Παναγοπούλου θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς, εν "χρωστάει"σε κανέναν, "χρωστάει" στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο περιβάλλον.

Λίγα λόγια:

Είμαι η παιδίατρος Γεωργία Παναγοπούλου

Γεννήθηκα στις 13-10-1954 στο Σκορτσινού Φαλαισίας Μεγαλόπολης Αρκαδίας, όπου και τελείωσα το Δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια ως παιδί παραδοσιακής αγροτικής οικογένειας, όπως και πολλά παιδιά της επαρχίας μας, διέμεινα στην Τρίπολη και αποφοίτησα από το Γυμνάσιο το 1972. Την ίδια χρονιά πέρασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και πήρα πτυχίο το 1978.

Υπηρέτησα ως Αγροτική Ιατρός στη Βλαχοκερασιά, άρχισα ειδικότητα στο Παναρκαδικό, εργάσθηκα ως Ιατρός στη ΔΕΗ, ειδικευόμενη στο ‘Παίδων Αγ. Σοφία’, ιδιώτης Παιδίατρος στη Μεγαλόπολη, Παιδίατρος ΕΣΥ στο Παναρκαδικό(15 χρόνια) και τώρα  Διευθύντρια Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Ιδιαίτερη  υπήρξε η θητεία μου στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όπου είχα εκλεγεί Νομαρχιακή Σύμβουλος, πρώτη σε αριθμό ψήφων και το 1994 και το 1998 στις  παρατάξεις των Δημ. Δαββέτα και Παντ. Τσιλιβή  Είχα το θάρρος να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μας με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, διεκδικώντας θητεία στην κεντρική πολιτική σκηνή, καταγράφοντας τιμητικές επιδόσεις στην αγάπη κι εμπιστοσύνη των Αρκάδων.

Το 2014 ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του συμπολίτη Ιατρού Κώστα Τζιούμη και συμμετείχα με την παράταξη ‘Τρίπολη Αύριο’ στις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Τρίπολης, όπου με τίμησαν με την ψήφο τους 472 συμπολίτες μας. 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.