Τατούλης

Υποψήφια με τον Κώστα Τζιούμη η Ελένη Κουτσούγερα - Τσιώλη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Υποψήφια με τον Κώστα Τζιούμη η Ελένη Κουτσούγερα - Τσιώλη

Μάρτιος 19, 2019 - 18:28
0 σχόλια

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας -της Τρίπολης και των χωριών- και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν... θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος

Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς, Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο περιβάλλον.. .Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας, την ανικανότητα, την οπισθοδρόμηση, την ουσιαστική διάλυση Δομών (ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.), την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες, τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια, την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων...καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά, από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα... Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, για την "Τρίπολη αύριο"... Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη, συμπολίτη έντιμο και σοβαρό, επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο, αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας, ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Εμείς μπορούμε!

Είμαι η Ελένη Κουτσούγερα-Τσιώλη του Βασίλειου και της Γεωργίας.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη Βλαχέρνα Αρκαδίας, όπου και κατοικώ.Αποφοίτησα απο το Γενικό Λύκειο Λεβιδίου . Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλειο Τσιώλη και έχω δύο γιούς.

Εργάζομαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση ( κρεοπωλείο),που διατηρούμε στο χωριό μας.
Συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.