Υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη η Φωτεινή Πετράκη - Σμυρνιώτη

Υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη η Φωτεινή Πετράκη - Σμυρνιώτη

Απρίλιος 17, 2019 - 12:46
0 σχόλια

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 έχουμε μαζί μας, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Τρίπολης στη Δημοτική Ενότητα Μαντινείας, τη Φωτεινή (Φαίη) Πετράκη – Σμυρνιώτη.

Η Φαίη σπούδασε σε σχολή δημοσιογραφίας  στην Αθήνα και εργάστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ANT1, ΣΚΑΙ, ALTER, αλλά και σε περιοδικά, εφημερίδες και  ραδιοφωνικούς σταθμούς όπου γνώρισε πήρε συνεντεύξεις από σημαντικά πρόσωπα της κοινωνικής, πολιτιστικής  και πολιτικής σκηνής.

Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Σμυρνιώτη ο οποίος δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα της Οδικής Βοήθειας και έχουν δυο κόρες την  Κατερίνα και την  Ολυμπία.

Η συμμετοχή της στα κοινά ήταν πάντα στις προτεραιότητές της, γι’ αυτό και η συνεχιζόμενη  εθελοντική προσφορά της στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, όπου φοίτησαν και φοιτούν τα παιδιά της όπως  και η συμμετοχή της ως μέλος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.

Το 2011-14 είχε την ευθύνη του γραφείου Τύπου καθώς και το σχεδιασμό και υλοποίηση επιτυχημένων δράσεων και εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης.

Οι γνώσεις και η εμπειρία της Φαίης σε τομείς  υψηλής προτεραιότητας για την εξωστρέφεια ενός σύγχρονου Αυτοδιοικητικού Οργανισμού την καθιστούν πολύτιμη συνεργάτιδα στην προσπάθειά μας να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.