Υποψήφια με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη η Άννα Γαβρήλου

Υποψήφια με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη η Άννα Γαβρήλου

Δεκέμβριος 19, 2018 - 08:47
3 σχόλια

Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας και χαιρετίζουμε την απόφασή της να συμμετάσχει στο Ψηφοδέλτιό μας  στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές, τον Μάιο του 2019, μια νέα μητέρα, επιστήμονα και επιχειρηματία.

Η Αναστασία (Άννα) Κων. Γαβρήλου είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην προσπάθεια που θα κληθούμε να αναλάβουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ανθρώπινο και ελκυστικό για κάθε νέο άνθρωπο που επιλέγει να ζήσει και να δραστηριοποιηθεί στο Δήμο μας.

Το εγγυώνται η επιστημονική της κατάρτιση, η επαγγελματική της διαδρομή αλλά κυρίως οι εξαιρετικές δράσεις που υλοποιούνται τα τελευταία χρόνια – με συνεργασία της Διεύθυνσης, των Εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων - στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης που στεγάζεται στο  εμβληματικό κτίριο της Παιδαγωγικής μας Ακαδημίας.

Δελτίο Τύπου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ (ΑΝΝΑΣ) ΓΑΒΡΗΛΟΥ

Ονομάζομαι Αναστασία (Άννα) Κων/νου Γαβρήλου. Γεννήθηκα στην Τρίπολη την 24 Μαΐου 1981. Γονείς μου είναι η Παναγιώτα Φωτοπούλου και ο Κων/νος Γαβρήλος (συνταξιούχος ΔΕΗ). Την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευσή μου έλαβα στην Τρίπολη. Το 2000 μέχρι το 2003 φοίτησα και αποφοίτησα από το De Montfort University (DMU) στο Leicester της Αγγλίας (Business and Accounting). Αναγνώρισα το πτυχίο μου στον ΔΟΑΤΑΠ (Δ/νση Αναγνώρισης Ακαδημαϊκών Τίτλων). Επιστρέφοντας στην πόλη μας δραστηριοποιήθηκα στον τομέα Ασφαλειών και οργάνωσα το γραφείο μου στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, όπου και εξακολουθώ να εργάζομαι.

 Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Κωνσταντόπουλο, επιχειρηματία της πόλης μας και έχω δύο παιδιά, την Χριστιάνα 8 ετών και τον Παναγιώτη 3 ετών.

Εδώ και 3 χρόνια εκλέγομαι πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων – κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου, όπου φοιτά η κόρη μου. Μαζί με τα άλλα μέλη του Δ.Σ. και την συνδρομή γονέων των μαθητών του σχολείου μας καταφέραμε να βελτιώσουμε κατά το δυνατόν τις κτιριακές δομές του διατηρητέου αυτού και ιστορικού κτιρίου της πόλης μας. Παράλληλα οργανώσαμε διάφορες εκδηλώσεις για την ενημέρωση των γονέων και μαθητών.

Στην απόφασή μου να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στις επικείμενες εκλογές με οδήγησε η αγάπη μου για την πόλη μας και τους πολίτες της, η πεποίθηση ότι η προσφορά στο κοινό καλό είναι μέγιστη υποχρέωση ενός ενεργού πολίτη, η διάθεσή μου να αναλώσω πολύ χρόνο για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες της πόλης μας. Εξάλλου, ως μητέρα 2 παιδιών, επιθυμώ σφοδρά τα παιδιά μου και μαζί μ’ αυτά και όλα τα παιδιά της πόλης μας, να ζήσουν σ’ ένα περιβάλλον πολύ καλύτερο από αυτό στο οποίο ζούμε εμείς.

             


3 Σχόλια

ερε γλεντια,αυτα θα βλεπει ο πουθενας μητσος και θα κανει παρτυ,θα τριβει τα χερια του,που πας με αυτους που εχεις ανακοινωσει ρε γιαννακηηηηηηηηηηηηηηηηηη

9:20 Γιατί, ποιους καλύτερους έχει ο πουθενάς Μήτσος, το Σταματόπουλο, το Σκορπίδα, τον Κακλαμάνο ή όλους τους υπόλοιπους μυρωδιάδες;

Ανωνυμος 9:20 Ρε μεγάλε με ποιον θα κάνει πάρτι ο Παυλής, με το θέατρο σκιών που έχει μαζέψει; Κόψτε ρε μερικοί τα ληγμένα που παίρνετε! Παυλής τέλος. Μέχρι εδώ και ποτέ ξανά. Φινίτο. The end. Εντύπωση μου κάνει που υπάρχουν άτομα που ασχολούνται ακόμα με τους τελειωμένους...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.