Υπονοούμενα Τατούλη για πολιτικές σκοπιμότητες στο έργο των απορριμμάτων

Υπονοούμενα Τατούλη για πολιτικές σκοπιμότητες στο έργο των απορριμμάτων

Φεβρουάριος 29, 2016 - 19:45
3 σχόλια

«Δεν θα δεχθούμε εκπτώσεις στο έργο των απορριμμάτων για μικροκομματικές σκοπιμότητες»

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στην ανάδοχο εταιρία ΤΕΡΝΑ. 
 
Με μια πολύ μικρή παρατήρηση, αναφέρθηκε στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΠεΣΥ κ. Πατσαρίνο, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος δεν είναι άξιο πολιτικό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα υλοποιηθεί όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί και δεν θα δεχτούμε καμία τροποποίηση για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και κομματικών οφελών» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016.  

«Με ποια λογική Υπουργοί της Κυβέρνησης διαπραγματεύονται για το πρόγραμμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ και αποκλείουν την κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας των απορριμμάτων της Μεσσηνίας;» αναρωτήθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου χαρακτηρίζοντας «βλασφημία» την πρακτική αυτή.

«Αυτό δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θα υλοποιηθεί ότι έχει σχεδιαστεί και όπως έχει σχεδιαστεί. Δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή η απάλειψη του χώρου στη Μεσσηνία για χάρη κάποιων Υπουργών ή υποψηφίων Βουλευτών του Σύριζα στη Μεσσηνία» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.


3 Σχόλια

Δηλαδή το έργο που θα ακύρωνε ο Σύριζα, το έργο που ο Σύριζα έχει καταγγείλει και για ο οποίο έχει προσφύγει στο ΣτΕ, το έργο το οποίο θα κατέστρεφε το περιβάλλον γιατί είναι φαραωνικό, τελικά θα γίνει ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Αλλά επειδή ο Πατσαρίνος είναι από Μεσσηνία βολεύει τους δικούς του και κάνει ΔΙΠΛΑΣΙΟ το εργοστάσιο της Αρκαδίας... Δηλαδή όχι μόνο ξεφτίλες αλλά και αναίσθητοι αριβίστες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.