Υποχρεωτικά σε «πράσινα» γήπεδα όλοι οι αγώνες σε Α' και Β' Αρκαδίας

Υποχρεωτικά σε «πράσινα» γήπεδα όλοι οι αγώνες σε Α' και Β' Αρκαδίας

Ιούνιος 25, 2019 - 17:31
2 σχόλια

Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας της 24ης Ιουνίου ήταν και το γηπεδικό και δη σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες που γεωγραφικά υπάγονται στον Δήμο Τρίπολης.

Ουσιαστικά στον Δήμο Τρίπολης είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα τόσο των ομάδων των τοπικών κατηγοριών όσο ασφαλώς και της ΑΕΚ Τρίπολης όπου το γηπεδικό αναμένεται να παίξει τον ρόλο και να καθορίσει πιθανόν την κατηγορία που θα συμμετάσχει την νέα αγωνιστική σεζόν.

Στα της Γενικής Συνέλευσης στο θέμα γηπεδικό η πρόταση της ΕΠΣ Αρκαδίας που πέρασε κατά πλειοψηφία από τα σωματεία είναι όλοι οι αγώνες των δύο τοπικών κατηγοριών της Ένωσης  και βέβαια των παιδικών πρωταθλημάτων να διεξαχθούν την νέα χρονιά σε πράσινα γήπεδα είτε με συνθετικό πλαστικό χλοοτάπητα είτε με φυσικό χορτάρι όπως είναι το γήπεδο του Λεωνιδίου.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βεκιάρης εκπρόσωπος του Νικηταρά δεν ψήφισε για την διεξαγωγή αγώνων μόνο σε πράσινα γήπεδα θέτοντας να γίνονται αγώνες και σε χωμάτινα για τοπικούς λόγους που αφορούν το χωριό των Δολιανών αναφορικά πάντα με την Β' κατηγορία του πρωταθλήματος της Αρκαδίας.

Παρόλα αυτά όπως προκύπτει η διεξαγωγή αγώνων σε πράσινα γήπεδα του νομού μας και για την Α' και για την Β' Αρκαδίας κρίνεται πλέον υποχρεωτική για τα σωματεία την νέα σεζόν.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο άλλος λέει δεν ψήφισε να γίνονται τα παιχνίδια σε γρασίδι.. Προφανώς του αρέσει το υπερθέαμα στο χωματινο γήπεδο.. Η κλωτσιά να πηγαίνει γονα κ το βρισιδι της ζωής τους απ έξω.. Όπως συνηθίζουν να κάνουν απ το ελαιοχωρι κ κάτω..

Δλδ το αυτονοητο το κανουμε θεμα σε αυτη την πολη?Φυσικα θα επρεπε ολα τα γηπεδα να ειναι πρασινα,που ζουμε το 50 που παιζανε με κουρελου δεμενη στρογγυλη?Οταν το ποδοσφαιρο εχει περασει σε αλλη φαση εδω λεμε για τα πρασινα αλογα.Ελεος πια.Αναβαθμιση αισθητικης αναβαθμιση ασφαλειας των αγγωνιζομενων,και καλυτερες προπονησεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.