«Υποχώρηση» Νίκα με το «βλέμμα» στην Περιφέρεια - «Βολές» Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ (pics,vid)

«Υποχώρηση» Νίκα με το «βλέμμα» στην Περιφέρεια - «Βολές» Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ (pics,vid)

Σεπτέμβριος 05, 2018 - 19:00
3 σχόλια

Επίσκεψη Σαμαρά στην Καλαμάτα , με «υπέρβαση» Νίκα

Επίσκεψη στην Καλαμάτα, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, ο Αντώνης Σαμαρά προερχόμενος από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες.

Ο Αντώνης Σαμαράς αφού πραγματοποίησε βόλτα σε καταστήματα στα «πέριξ» της κεντρικής πλατείας, εν συνεχεία κάθισε στο café “Platea” όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με εκατοντάδες στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας. Η «έκπληξη» σημειώθηκε όταν λίγο μετά την «άφιξη» του Αντώνη Σαμαρά, στην κεντρική καφετέρια βρέθηκε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να «σπάσει τον πάγο» στις σχέσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό, που τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και οι καλύτερες. Οι δυο άνδρες είχαν μάλιστα και ολιγόλεπτη συνομιλία που όπως μάθαμε επικεντρώθηκε στο «μέλλον» και την «πορεία» της Καλαμάτας. Όλα αυτά την ώρα που ο Παναγιώτης Νίκας έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 Εν συνεχεία ο δήμαρχος Καλαμάτας κάθισε για λίγη ώρα σε δίπλα τραπέζι, με στελέχη της δημοτικής του ομάδας. Ο Αντώνης Σαμαράς παρέμεινε στην Καλαμάτα μέχρι αργά το μεσημέρι της Τετάρτης. Λίγο πριν αποχωρήσει από την πλατεία προχώρησε και σε δηλώσεις , αντιμετωπίζοντας με σκωπτική διάθεση το αφήγημα ΣΥΡΙΖΑ περί εξόδου από τα μνημόνια και τονίζοντας την εκλογική ετοιμότητα της ΝΔ και στη Μεσσηνία που θα οδηγήσει τη Φιλελεύθερη παράταξη σύντομα και πάλι στα «ηνία» της χώρας , διώχνοντας την καταστροφική  «λαίλαπα» ΣΥΡΙΖΑ, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας

Από το tharrosnews.gr

Video: 

Σαμαράς πλατεία Καλαμάτα Σεπτέμβριος 2018


3 Σχόλια

Νίκας: "Μόνο με Εύη για Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας δέχομαι"

Ρύθμιση του χρέους της ΝΔ στην τράπεζα ζητάει ο Άδωνις, επειδή είναι "ηθικά ορθό". Η τράπεζα θα μεταφέρει τη ζημιά στο κράτος γιατί είναι ηθικά ορθό να τη στηρίξουμε, όντως το κάναμε τόσες φορές αυτά τα χρόνια, δανειζόμαστε υπογράφοντας μνημόνια για να καλύπτουμε τη χασούρα των τραπεζών, άλλα 200 εκατομμυριάκια τι ψυχή έχουν; Και, δηλαδή, το Πασόκ θα το αφήσουμε απ'έξω; Άλλα σχεδόν 200 εκεί και θα έχουμε κατάλευκα κόμματα, άσπιλα και αμόλυντα για να μπορούμε να ψηφίσουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.