Υποδομές της Αρκαδίας στο επίκεντρο των συζητήσεων (video)

Υποδομές της Αρκαδίας στο επίκεντρο των συζητήσεων (video)

Οκτώβριος 27, 2014 - 14:35
0 σχόλια

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, είχε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 11:30 στα γραφεία της Π.Ε Αρκαδίας, προκείμενου να συζητηθούν προβλήματα του νομού τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Το  παρών στη συνάντηση έδωσαν εκπρόσωποι της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αρχικά ο κ. Γιαννακούρας ενημέρωσε τον υφυπουργό για τα προβλήματα που υπάρχουν στην Αρκαδία, εστιάζοντας σε αυτά των υποδομών. Η αναλυτική ενημέρωση περιελάμβανε έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και  έχουν να κάνουν με τους οδικούς άξονες του νομού αλλά και με προβλήματα που έχουν προκύψει στα ποτάμια.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννακούρας ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντινόπουλο για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε να μην χαθούν τα χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Μολυβιάτης και να επαναχρησιμοποιηθούν προς όφελος των πληγέντων πυρόπληκτων περιοχών.

Ο  υφυπουργός μίλησε για τον στόχο που έχει βάλει έτσι ώστε να μην χαθούν χρήματα από το ΕΣΠΑ και να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση προβλημάτων σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η άψογη συνεργασία του κ. Γιαννακούρα και του κ. Κωνσταντινόπουλου εξασφάλισε 4 εκ. ευρώ για τις περιοχές που καταστράφηκαν από τις φωτιές του 2007 και στη συνέχεια από τις πλημμύρες. Τα χρήματα αυτά θα μοιραστούν και στους νομούς Λακωνία και Μεσσηνίας όπου επλήγησαν  από τις καταστροφικές φωτιές.

 

 

Video: 

My Video


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.