Υποδοχή των Ιερών λειψάνων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου στην Τρίπολη (pics,vid)

Υποδοχή των Ιερών λειψάνων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 19, 2018 - 20:33
2 σχόλια

Με χαρά, ευλάβεια και τιμή η Τρίπολη υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα των Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου από την Ιερά Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών καθώς το μαρτυρικό ράσο του Αγ. Νεομάρτυρος Παύλου από την Ιερά Μονή Αγ. Ματρώνας Ύδρας.

Οι εκδηλώσεις προς τιμήν των Νεομαρτύρων άρχισαν το Σάββατο 19 Μαΐου με την υποδοχή των Ιερών λειψάνων στην Πλατεία Πετρινού και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν εν πομπή στον Ιερό Ναό του Νεομάρτυρος Παύλου

Τα Ιερά Λείψανα και το ευλογημένο ράσο τέθηκαν σε λαϊκό προσκύνημα στον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Νεομαρτύρων.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Νεομαρτύρων θα συνεχιστούν την Τρίτη 22 Μαΐου το πρωί με την τέλεση της πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Νεομαρτύρων και Προφήτη Ηλία Τριπόλεως και τον Εσπερινό και τη Λιτανεία της κυριωνύμου ημέρας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Υποδοχή των ιερών λειψάνων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου 2018


2 Σχόλια

Είναι απαράδεκτο σε τοπική αργία να λειτουργήσουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης! Δεν έμεινε τίποτα πια

υποδεχόμαστε λείψανα και διώχνουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη ως ανεπιθύμητους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.